mandag 13. august 2007

Joa


Jammen røyk jeg ikke ut i første runde i scrappekrigen på scrappng.no. Det var ikke noe nederlag en gang, for så utrolig mange flotte sider folk på gruppa mi hadde laget. Oppgaven var å scrappe en LO med minst to ulike mønsterark og bånd. Bildene er fra en fisketur i fjor sommer. Jeg er alltid så imponert over maskuline mannshender slik som kompisen min har. men never eller ikke. Fangsten ble minimal siden krokene ble glemt igjen hjemme :)
Ellers er ferien slutt. En siste krampetrekning på Ringebufjellet fikk jeg med meg før vekkerklokka begynte å voldta hjernen på morran igjen. Flott tur på Ringebufjellet forresten. det ble både fottur, sykkeltur. grilling, forestillingen Juv og mye sosialt og hyggelig.

5 kommentarer:

Ellen K sa...

Nydelig lo du har laget, Marit..
Synd du røk ut!!!

Snuppeline sa...

TUSEN TAKK!!! Tusen takk for et nydelig kort som jeg har tatt meg den frihet å displaye for alle og enhver på bloggen min! Det var et sånt nydelig, sommerlig og varmt kort, og jeg ble oppriktig glad. Kjenner jo hvordan hjertet slår ekstra fort bare man ser en cellofankonvolutt i postkassen!! Tusen takk for alt det fine du hadde vedlagt, jeg tror jeg må ha litt tid før jeg kan lage noe av det. Det er veldig mye å gjøre nå. Du vil forstå det etter hvert, kan ikke si noe mer nå.

Synd du røyk ut med lo'en din, det var flotte bilder du hadde tatt, og nydelig lo! Jeg ble bare en smule (les: VELDIG!!!!) misunnelig når jeg hørte du hadde vært på Ringebufjellet å gått tur. Jeg har hjertet mitt der oppe i fjellene og kommer dit altfor sjeldent.

Berit sa...

Heisan!
Ser du har klart å sette de andre på gruppa di på hard prøve. En skikkelig nøtt blir det ser det ut til på scrapping.no ;) Litt må de jo jobbe... Layouten din var fin den!

Her er det endelig en dag som starter uten regn! Og hva gjør jeg... sitter inne og lager kort! Jaja... sånn kan det gå når man tar på seg litt "arbe" ;)

Kose deg!

LilleAsk sa...

Det var synd du røyk ut Marit. Jeg likte så godt LO'en din og særlig bildet av hånda på åren.

Sonja sa...

En fin Lo som fikk min stemme. Men slike er det vel alltid, noen må ut først!
Klem