onsdag 8. august 2007

Bærtid og sommervarme

Det er sommer og siste innspurt på ferien. Endelig ble det noen sommerdager med varme og bikinivær. Skogen bugner av blåbær og livet er deilig. Bildet under er fra Vikerfjell. Hendene var så innsmurt av myggolje at jeg måtte knekke blåbærlyng og spise rett fra lyngen for å ikke forgifte meg selv.:) Sjekk de blå tennene.


Joda, jeg lager kort nå om dagen også. Men det er mest til noen prosjekter. Før jeg ble en engel tok jeg på meg noen oppgaver for Papir i hjertet og de begynner å bli ferdig nå. Bl.a ett spennende chipboardalbum med ymse utrekksvarianter. Jeg var innom hobbyhimmelen på vei til Jotunheimen og fikk plukket meg meg varer derfra også, slik at jeg skal få laget noe spennende med dette i løpet av mnd. også. Og ikke nok med det. Jeg er også med i scrappekrigen på scrapping.no og der må jeg få ferdig en LO før jeg drar til fjells igjen i morgen ettermiddag. Puhhh...Det er vel en bra oppladning til jeg begynner på jobb igjen på mandag.
De som ble trukket ut til å få en hilsen fra meg i posten etter kommentarutfordringen ble Kristengård, Snuppeline og Camilla. Jeg både håper og tror at jeg blir ferdig i løpet av dagen i dag slik at jeg får det med posten før jeg drar til fjells.


Når det gjelder rockin girl blogger så har jeg vært rundt i ymse blogger og omtrent alle er "tatt" nå. Likevel skal jeg hedre de som virkelig gir meg inspirasjon i bloggene mine :)
Den første er Åshild . Åshild tryller frem de flotteste ting og har en helt særregen måte å kombinere farger og teknikker og tryller frem helt unlike mesterverk. Det er alltid en opplevelse å gå i bloggen hennes. Ikke bare deler hun de mest fantastiske kunstverk, men hun gir av seg selv med tanker og ord også. Tusen takk Åshild. Du er en stor inspirasjonskilde.
Den andre jeg vil trekke frem er Aud . Hun fargelegger alltid så nydelig og varierer og leker med mønster og ulike oppsett. Dessuten lager hun morsomme stempleplater. det er flott å besøke begge bloggene til Aud. jeg ramler stadig over nye ideer til hvordan jeg kan bruke stempler og til til flotte oppsett.
Jeg scrapper ikke så mye, men liker uansett å se hvordan andre leker seg med papir og pynt på albumsider. Helle klarer å kombinere det rene med spennende detaljer og kule oppsett. dessuten er hun så utrolig varm og herlig og inkluderende som menneske også :) Jeg har virkelig lyst til å møte deg live snart og krysser fingre for at det går i orden :)
De siste jeg vil dra frem er NinaHP . Nina er så flink til å stoppe opp å legge igjen hyggelige kommentarer i bloggen min. det betyr mer enn du aner. I gjestevisittene tilbake deler du deler av livet ditt med meg slik at jeg nesten synes jeg kjenner deg, selv om vi bare har møttes ett par timer i RL. Tusen takk for at du er den du er.


Og til alle dere andre. det er en egen papirverden der ute. Alle som bidrar med å legge ut kommentarer, tanker og eget arbeid bidrar til å gi meg ideer og glede. Uten dere hadde ikke hobbyen vært så morsom og fantasien hadde ikke fått samme næring. Tusen takk alle sammen.

2 kommentarer:

Gry sa...

Mmm.. blåbær er godt :o) Takk for hilsen i bloggen min!! Håper det er greit at jeg linker til din side i min...

Gry

Ellen K sa...

Hei Marit...
Flott bilde!!
Jeg har "tatt" deg.
Sjekk bloggen min for mere info ang. dette.
klemmer fra Ellen K