søndag 27. mai 2007

Pinse og QK

Søndag og 1. pinsedag. Sola skinner og formen er god igjen etter mye rart drikke på Stephen Ackleskonsert på fredag :) Uff, jeg tåler ikke slik festing lenger. Konserten var bra. Mye trøkk med storbandbesetning og selv om jeg ikke er av de aller ivrigste til å hoppe ut på dansegulvet ble det mye av den slags på fredag :)

De siste dagene har det vært litt småpuslingen innimellom alt annet her. Jeg har bestilt meg noen stempler fra Whipper Snapper og flere prima-blomster. Etter at hege sendte meg store svirler fra revolution har jeg fått lyst på cuttlebug jeg også. Har jo bare sizzix, QK og sidekick fra før jo :)


Også synes jeg jo at mange av figurene til QK er kjempesøte, men at jeg bruker de alt for lite. Nå tok jeg meg selv i nakken og plukket de frem igjen. Nå skulle de få lov til å pynte smaakort og tags. Kortkassen min har underskudd på smaavariantene nå, så jeg får bruke pinsen til å fylle opp litt igjen :)


Apropos kortkasser. Er det noen av dere som har laget slike selv? med flere som som kan passe til ulike kortstørrelser?


Jeg har også laget ett kaffe/sjokoladekort. Bildet er printet ut fra nettet. Jeg er så glad i denne blåfargen så det passet meg supert at koppen på bilde hadde den. igjen har jeg fått brukt litt av QK-utstyret mitt til hjørner, fasteners og jacks.
Dette svirlestemplet fra panduro bruker jeg en hel masse. Pyntepapiret med tekst og kaffebønner er også fra panduro.

Til slutt har jeg scannet ett kort jeg fikk fra TonjeN i posten i forbindelse med bursdagen min. Henne har jeg kontakt med inne på rubberstampsforumet. Her på torsdag dumpet dette nydelige kortet ned i postkassa. Jeg ble så glad. Dette er det første kortet jeg har fått av andre kortdamer som ikke har fulgt med bestillinger. Tusen takk Tonje.

6 kommentarer:

Lene S sa...

Så flotte kort og tager! Falt spesielt for det blå kaffekortet..nydelig!!

Anonym sa...

Så rålekkert det kaffekortet var!! Nydelig blåfarge og kult motiv. En dag skal jeg sette meg ned og lage noen kort jeg også, så slipper jeg disse 5-minutters bursdagkortene hver gang *rødmer bittelitt*
Ha en fortsatt god pinse :)

kortmanitove sa...

Kjempefine kort, er helt enig med deg i at den blåfargen er fin...
Så fine bilder du finner på nett da... noen hint?
Kommer ikke over hvor effektiv du er... Jeg er sånn en-om-dagen jeg, så du imponerer meg!

Kjersti sa...

Likte godt den lilla tag'en jeg. Handler den gjerne om du ikke skal bruke den selv

Tone Villtur sa...

Likte veldig godt kortet med kaffe-motiv. Lurer på hvor du får alle idéene fra.....

Snuppeline sa...

Praktfulle kort og tags. Digget spes. tagsene dine!! Linker til siden din hvis det er greit jeg..