onsdag 30. mai 2007

Glitterbriller hadde vært noe

Aller først. Tusen takk for alle tilbakemeldinger i bloggen min. Det er så hyggelig å komme inn på siden min å lese alle tilbakemeldingene dere kommer med. Så koslig er det jammen at jeg tror jeg skal sende en liten overraskelse til en av dere som legger igjen en kommentar til dette innlegget her :)

I kveld har jeg laget ett par nye kort. etter en periode med maling og tusjing fikk jeg lyst til å gjøre noe helt annet. Så nå ble det stempling og stipling i stedet.

Egentlig ble jeg ganske fornøyd med dem. De har på seg både glitter og glassveske og skinner så fint. Men alt dette og mer til blir borte i scanneren. Fargene kommer ikke frem. Skinnet kommer ikke frem..glitteret kommer ikke frem. Sukk.

Jeg kjenner på at jeg har lyst til å få litt høyere glam-faktor og lære meg å lage mer artsy kort for tiden. Alle bladene fra ett trykk ligger strødd på stuebordet og jeg blar og blar og ønskelista på utstyr blir lengre og lengre. :)


Kanskje jeg skal gi meg selv en ny teknikkutfordring i mnd. Det hørtes vel lurt ut. Og jeg får en unskyldning til å handle inn mer jeg trenger :)

7 kommentarer:

Anne Marit sa...

Nydelige kort ! de sommerfuglene var superflotte! hvor er de fra ? kan tenke meg det er nydelig shimmer i dem! :) ganske flott stipling også! :)

elina sa...

Kjempeflotte sommerfuglkort. De hjertekortene dine med mcp-teknikk falt jeg for, enkle men dog så dekorative og flotte!
Ha en fin dag.

mari sa...

for noen nydelige kort!!Og de sommerfuglene var helt fantastiske!

er dumt det der med glitter, at de viser så lite på bilder..men men...den som mottar kortet ser det iallefall:) det er vel det viktigste!

Tone villtur sa...

Disse kortene hadde nok kommet enda bedre til sin rett "live". Så jeg håper at du har et par eksemplarer å vise frem neste gang vi møtes.

Marit sa...

Så fine kort du lager,stor variasjon ev type kort.

Sommerfuglene var jo midt i blinken nå,sikkert effektfullt med glitter,kanskje noe jeg må prøve.

Er innom ofte for litt inspirasjon,og kommer nok til å fortsette med det. :-)

Snuppeline sa...

Glitterbrillene er på og jeg kan tenke meg hvor lekre disse er irl. Nydelige og sommerlige var de også! Gleder meg til å se din vei mot høyere glam faktor!

Marit sa...

Da trakk jeg ut lapp nummer 5 og det ble marit.. :)