tirsdag 24. april 2007

Gyldne farger

Det ble enda ett kort med motiv fra WS og ett kort med det nye Magnolastemplet mitt. Begge i gule nyanser og fargelagt med distress. Jeg tror sola som ble borte i dag inspirerte meg :) Siden de ble gule mener jeg. Gult er ikke den fargen jeg bruker aller mest sånn ellers.


For tiden er det travle dager på jobb med musikkprosjekt. Elevene er kjempeflinke, og det er mest moro, selv om det også blir veldig intenst. I morgen skal vi ha oppføring bade for neste års 8. klasse og for foreldre om kvelden.


På lørdag blir det tur til fjells. Årets vårskitur er på gang. Vi skal bo ute i Leirungdalen (Jotunheimen) og nyte sola og snøen. Det er spådd knallvær så jeg gleder meg skikkelig :) Selv
om det er litt rart og pakke ski til tur igjen etter å ha fått vårfølelsen med tørr asfalt og løvetann så tett på.

Den eneste ulempen er at jeg ikke får med meg messa denne gangen heller. Uff, det kræsjet med tur i høst også. Lommeboka mi er fornøyd med det, men det hadde vært så gøy og få sett alt det flotte som finnes samlet. Det er ikke det samme og se på ting i en nettbutikk :) Jeg vil helst ta på det og kjenne på det før det havner i handlekurven :)3 kommentarer:

Anonym sa...

Kule kort - fikk sommerfølelse av det nederste, og det trenger jeg jammen nå med regnet rennende ned utafor vinduet ;)
God tur i fjellet til helga - jeg skal kose meg på messe og treff :D

Landstoken sa...

Oj, vad fina kort :) Supersöta!
/Helena

Jessica Blixt Wendin sa...

Å,vilka fina kort. Du är verkligen jätte duktig.
Jag skulle vilja fråga dig en sak som jag inte vill lägga ut här på bloggen. Du kan väll maila mig så jag får din adress.
tussan@one.se