torsdag 26. april 2007

våryr

Det er vel det jeg kjenner litt på nå :) Våryr altså. Sola varmer, tankene er varme, løvetannen har dukket opp og livet er i grunn ganske bra :)


Jeg kjøpte stempler med en herlig dansende gris og en hoppende glad ku inne på Rubberastampsforumet av ElinP (tusen takk Elin), men aner ikke hvem som har laget dem. Jeg er ganske sikker på at de er norske, men hvem og hva? Noen som kan hjelpe meg? Utrolig søte motiv forresten. de passet ypperlig til vårstemningen min :)

Jeg fikk platene dra Aud i dag også. Nå gleder jeg meg til å få montert de på ez mount slik at jeg kan ta de i bruk :)


Jeg aner ikke helt hvordan det går med vårskituren heller. Det er flere som har trukket seg i siste liten. Kanskje det blir lavlandet og sykkel i stedet. Sikkert mer forstålig for de fleste det alternativet :) Jeg tror ikke så mange har vært misunnelige på vårskituren min uansett. Men, det er faktisk den aller beste tiden på fjellet altså. Særlig om været blir så strålende som det ser ut til nå.Oppdatert: Stempelmysteriet er oppklart.. Elin skriver i kommentaren " Stemplene er kjøpt hos din hobby. De er laget av Marie Andreassen - som kanskje er bedre kjent for sine flotte malebøker. " Så da vet jeg detogså :) Tusen takk Elin.

3 kommentarer:

elin sa...

Kjempeherlige kort. Stemplene er kjøpt hos din hobby. De er laget av Marie Andreassen - som kanskje er bedre kjent for sine flotte malebøker.

Jorunn sa...

Du er så flink med fargesammensetninger og pynting av kortene du lager! Stemplene du har brukt på de siste kortene var kjempekule, og jeg også digger WhipperSnapper-motivene :D Håper du har en gog helg!

Helle sa...

Puddelen er klar! Skal bare få scannet, så skal du få se resultatet. Ha en flott søndag!
Klem fra Helle.