søndag 4. mars 2007

To magnolia og takk til Kjersti og Tone

På fredag var det årsmøte i friluftsforeningen jeg er med i. I samme forening er også Kjersti og Tone. Kjersti har lenge vært av de som har giddet å kikke på kortene mine og som har gitt meg konstruktive tilbakemeldinger. Det kjennes så godt når noen viser oppriktig interesse. Kjersti har ett talent selv også. Vi har hatt noen dager hvor vi har laget kort og hun mikser farger og kombinerer mønstre som en drøm. Ved siden av å være ett naturtalent er hun også en god venninne og en av mine beste kunder. Stadig er det kort hun kjøper av meg, og jeg kan investere i ett nytt stempel eller kjøpe meg noen nye farger uten å få alt for dårlig samvittighet.

På fredag tok jeg med kortene mine til årsmøte slik at Kjersti skulle plukke ut noen hun gjerne ville ha. Mange kikket og Tone ble ekstra ivrig. Hun har vært innom bloggen min flere ganger og også lagt igjen noen kommentarer. Det er utrolig hyggelig Tone. Jeg setter veldig stor pris på det. Tone bidro også stort til at kortkontoen min fikk styrket seg :) Og hvem er vel lykkligere enn en kortlager som kan handle inn noe nytt? Ikke spesielt mange tror jeg. Nå skal det kjøpes inn noen nye distressfarger og kanskje den grisen jeg ønsker meg fra whipper snapper. Tilda på sten og annie har jeg allerede bestilt :D
Inspirert av slunken kortkasse lagde jeg to nye magnoliakort i går. Begge er trykket på akvarellkartong. Tilda med hjerte er fargelagt med distress og snekkeren med akvarell. Utstansede ting er fra QK og puncher. Svirler og hjerter er stempler fra panduro


6 kommentarer:

Helle sa...

Jøsses og bevares du er så flink! Jeg er kjempeimponert. Nesten så jeg får lyst til å prøve meg på kort og stempling selv, jeg som omtrent ikke har tatt i en stempelpute... (unntatt den som blir brukt til å sverte noen kanter i ny og ne)
Virkelig inspirerende!

Ha en fin dag!

Catrine sa...

Hei! Så koselig og fin blogg du har! Og så mange flotte kort! Nydelige de to magnoliakortene her i denne posten. Jeg tror nesten det er på tide jeg går til anskaffelse av et sånt stempel eller to - selv om jeg egentlig ikke lager noe særlig kort selv. ;)
Ha en fin søndag!

Norunn sa...

*sukk* jeg er nesten målløs!! Utrolig flotte kort du har laget i det siste, og du verden så effektiv du er!
drodlinga du har hatt på en del av di siste kortene gjør seg kjempegodt. Noe av det kunne se ut som det var håndtegnet også? råflott!

Håper du har en finfin søndag!

Pink sa...

Kjempefine kort, og magnoliakortene er så gjennomførte og fine! Kommer innom bloggen din jevnlig for å titte. Mye inspirasjon å hente her! Ha en flott søndag. :)

Jorunn sa...

De to kortene i dette innlegget her var jo bare nydelige da, spesielt er det koselig med røde kort synes jeg!

Tone Villtur sa...

Hyggelig å kunne bidra litt til kortkontoen din, Marit. Er kjempefornøyd med de kortene som jeg kjøpte. Nå bare håper jeg at det kan gi meg litt ekstra inspirasjon. Må nok snart ta en tur innom Steffens og Panduro igjen. Det pleier som regel å bli ganske dyrt.....