søndag 11. mars 2007

søndag kveld :)

Jeg er jammen effektiv om dagen. Jeg fikk laget ett med kyllingene med mer pynting også. Morsomt motiv. De glimter til med herlige motiver på panduro innimellom :D Hjertene og svirlene er fra panduro de også.
Her er det ett kort med magnolia igjen. Jeg fikk lyst til å lage ett med duse farger etter ett raid med sterke og klare toner. Før jeg begynte å drodle lurte jeg på om jeg skulle la kortet være helt stilrent. Ikke mer pynt enn mønsterarket og hjertene og blonden og påtegnet sting. Etter å ha kikket på det noen ganger synes jeg flatene ble litt tomme og jeg satte igang. Det har jeg angret på for drodlingen ble ikke bra. På slutten fikk jeg så leia at jeg måtte tegne på ett smilefjes for å komme i bedre humør igjen :)

Til slutt har jeg laget ett snekkerkort igjen. Disse gikk unna på jobb, og en kollega ville så gjerne ha ett til sønnens bursdag. Så her kommer det. Denne gangen har jeg til og med passet på å få montert hammeren riktig :D


6 kommentarer:

Aud sa...

Hei Marit! Så masse fine kort du har laget! De kylling-eggene var jammen meg søte, spørs om ikke det blir en tur til Panduro i morgen...
Gøy å se at du bruker MCP teknikken, flotte resultat!
(jeg legger inn link til bloggen din hos meg, håper det er OK.) :-)

Helle sa...

Heisann du! I dag kom det mange fine pudler dalene ned i postkassa mi! Tusen takk for nydelig kort og alle trykkene, jeg skal se hva jeg kan få til. Skummelt skummelt.
Men jeg har en slags idé tror jeg. Så det legges i bunken av prosjekter, jeg får gjøre ferdig noe annet først, så litt tid tar det nok.
Ha en fin mandagskveld! Klem fra meg.

Nina sa...

Kule kort!! Har starta en bitteliten samling med hÄnglar&stÄnglar-stempler jeg ;) Forresten - gjett hvem som hadde lys i kofferten hjem fra Praha *rødme litt*

Lena sa...

så utrolig herlige kort altså! Likte så godt bryllupskortet ditt - og det siste kyllingkortet - nydelig!

Tone Villtur sa...

Lenge siden jeg har vært innom så her har det skjedd saker og ting siden sist. Falt veldig for påskekortet, fikk nesten litt påskestemining. Bryllupskortet ditt er også kjempefint. Skal lage et selv til bryllupet til en venninne av meg så her var den noen idéer å hente. Morsomt å se, Marit.

Tone Villtur sa...

Nå har jeg også kjøpt de søte påskekyllingene. Var innom Panduro på Karl Johan og der lå de på disken i en tilbudseske. Og da bare måtte jeg kjøpe dem..... Så da får jeg bare håpe på at jeg klarer å være like kreativ som deg, Marit.