søndag 11. mars 2007

Søndag morgen


Søvnige søndag synger Dronning Mauds land om. I dag er det en typisk søvning søndag. Lyden av PC-vifta bryter stillheten. Hege-venninne ligger å sover ennå. Vi hadde en topp jentekveld i går hvor vi startet med trening og fortsatte med biff og rødvin før vi avsluttet med en liten tur ut på byen.
Før jeg kom så langt som til trening og venninne-besøk i går lagde jeg noen flere kort. Jeg måtte lage ett til med gudrun-stemplet mitt. Kortesken min er tom for bryllupskort så jeg fant frem dette trykket jeg har fått av en av jentene i Hallingdal. Her fargela jeg med H2O. Det er litt synd at scanneren ikke viser skimmer. Egentlig er det synd at scanneren gjør så mange rare ting med kortene i det hele tatt når jeg tenker meg :)

Til sist her er det med en tag og ett lite magnoliakort. På begge disse har jeg brukt fargeblyanterog tynner. De blir kanskje litt dusere i fargene enn med distress, men likevel mye mer jevne og klare enn om man bare bruker blyantene. Dessuten er det en morsom måte å jobbe på og til å få frem nyanser i ulike farger. Jeg anbefaler dere andre å prøve også :)


3 kommentarer:

Kjersti sa...

Tror ikke det bryllupskortet skal få fylle opp kortboksen din så lenge....

Norunn sa...

nydelig kjærestekort, nesten så jeg kjenner blodet bruse litt ekstra!
:lol:

Lene S sa...

Så nydelig kort Marit! (Tusen takk for morsomme stempeltrykk og koselig kort :o)Jeg er i gang!)

Ha en fin søndagskveld :o)