torsdag 15. mars 2007

Verden er full av snille damer :)


Etter en maratondag i går var det ekstra hyggelig å komme hjem til postkassen og finne både en pakke med 2 nye magnoliastempler+ en pakke med hyggelig kort og en haug med trykk fra Lene Solhaug. Til og med fra hennes eget design. De var kjempesøte Lene. 1000-1000 takk.


Som dere ser har jeg allerede laget ett kort med en av guttene. Jeg har dårlig med stempler som passer til guttebursdager så dette var kjempekjekt.


I kveld har jeg hatt kurs for 5 kreative og ivrige kvinner fra 10 til 29+. Det er det første kurset jeg har hatt i kortlaging, og det ble både morsomt og velykket :) De lagde så mye fint at det var en fryd. De var til og med så ivrige at jeg rakk å lage kortet med Lene-stemplet mens de satt med nesa ned i hver sin fargeleggings-seanse:) Nå krysser jeg fingre for jungeltelegrafen, og at flere vil på kortkurs :)

4 kommentarer:

Aud sa...

Herlig guttekort!
Så flott at det ble et vellykket kurs - gratulerer! Håper du får flere oppdrag! :-D

I dag kom jeg meg på Panduro og fikk kjøpt meg stempelsettet med de 'premature kyllingene'... ;-D
Fikk så lyst på stemplene etter å ha sett det nydelige påskekortet ditt i forrige postering!

Lene S sa...

Bare hyggelig Marit!! Og så fint kortet ble, alltid så koselig å se sine "egne" på trykk ;o)

Grattis med overstått og vellykka kurs! Det blir sikkert flere :o)

Berit sa...

Flott kort - og du skal se det blri flere kurs;)

Vil bare stikke innom å fortelle at det er et hundekort i bloggen min nå -. Brukte et av stempeltrykkene på et bursdagskort igår.

GOD HELG!

Helle sa...

Så artig med kurs, da, Marit! Gratulerer, håper du får mange sånne oppdrag. Spennende.
Og hvis du vil ha et annerledes kurs, så er jeg mottakelig for fjernundervisning i fargelegging og stempling. For nå har visst "noen" meldt meg inn i Magnolia-klubben, og jeg har stempler på vei... jeg som aldri stempler!
Jeg skylder på deg, bare så du vet det. Det er så inspirerende å se det du lager, og jeg innser jo at det er fornuftig å lage sine egne kort... Jaja. Jeg får prøve da!

Ha en flott helg!

ps, i helgen skal jeg se om jeg får begynt på puddelen din!