fredag 4. mars 2011

Håndverkerkort og vinterferie:)


Det har vært late dager med vinterferie denne uken. Ved siden av å investere i kamera+ objektiv og nye dunkåpe + dunvest og nye støvletter har jeg planlagt kjøkken, rydda og sortet i scrappesakene (ikke  ferdig) og fått trent alt for lite. Fyren over her er fra Art Impression. Papirplaneten har stemplet her. I samme serie er det en sportsmann, en dresskleddmann, en jeger og en fisker. Ypperlig til mannekort. Jeg lager noen av disse og de går fort unna når jeg legger de i salgsboksen på jobb. Jeg har en liten aversjon mot blomster på mannekort. men disse runde, litt rustikke typene synes jeg funger. Motivet er fargelagt med promarkers.


Jeg endte opp med kamera også. eos 1000d. Enkelt og billig. Jeg bestemte meg for ett rimelig kamera etter å ha surfet rundt og lest ulike tester og anmeldelser. Som helt fersk på digital speilrefleks fant jeg ut at dette dekker mitt behov mer enn nok og at jeg heller vil bruke penger på objektiver. Det fulgte med ett standard 18-55 objektiv. I tilegg kjøpte jeg ett 70-250 med bildestabilisator. Nå gjenstår det å lære meg å bruke det:) Noen som vet om bra kurs?

Også planlegger jeg kjøkken. Nå har jeg vel egentlig bestemt meg for innredning, men mangler elektrikerkonsultasjon for å høre litt om hva som er lurt å tenke på i forhold til belysning:) Jeg får ta før og etterbilder når jeg kommer så langt:) Spennende er det i allefall:)6 kommentarer:

Sylvia sa...

Knalltøfft håndverkerkort:-))
Nydelig det i innlegget under også!!

Grethebella sa...

Så flott kort da Marit.
Gratulerer med nytt kamera. Samme som mitt :)Jeg valgte 55-250mm linse. Iogmed det ikke er stabilasator i huset så må/bør vi ha objekt med stabilasator.
Ha strålende helg. Her blåser det så det knaker i veggende, men det er sol og + grader :)
Klem Grethe

Mariannes Kort og Stempling sa...

Flott kort ;-) Takk for fine ord i bloggen min!!! Traktorstempelet er mitt - selger gjerne det til deg, det er en stempelplate da....

Åse-May sa...

Knallfint kort....:):)

Marit sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer dere:) det varmer langt inn i hjerterota:)

Tuppenshobbyblogg sa...

Rett og slett kanontøfft !!!!!!