mandag 20. juli 2009

Lilla gridkort m støvletter

Gode naboer gir inspirasjon. På korttreffet vi hadde forrige uke begynte Ann Kristin med gridkort og da måtte jeg lage noen jeg også. Det er jammen ufattelig lenge siden sist. Her har jeg brukt ymse skostempler fra her og der...og ulike lillafarger på stempelputene fra colorbox og stazon.

Ellers går dagene fort her. I helgen fikk jeg besøk av Anne Lene som syklet fra Lommedalen for å besøke meg. For syns skyld fulgte jeg henne en ett lite stykke på returen. Vi syklet gjennom marka altså. det er utrolig fint og frodig der nå. Dina er utrolig til å dra og jeg fikk mye hjelp av henne i bakkene. Jeg er imponert over hvor mye styrke og utholdenhet det er i den 20 kg tunge kroppen. Jeg syklet ca 15 km og hun dro og holdt høyt tempo hele tiden.

Ellers våknet jeg til regn i dag. Yr forteller om sol utpå formiddagen så jeg krysser fingre for at det stemmer. Jeg ønsker meg sommerværet tilbake :)

4 kommentarer:

Bjørg sa...

De stemplene var morsomme og for et flott og gjennomført kort...

Kristin sa...

Så lekkert dette var og utrolig stilig med alle de ulike skoene som er duset ned litt!

Nina sa...

Utrolig stilig kort du har laget!! Fikk faktisk lyst til å gjøre ett gridkort jeg også :) Og det er vel sånn ca 4 år siden sist *ler*

Norunn sa...

Så utrolig flotte kort du har laget:) artig siste trimmedamen...mer som jeg føler meg når jeg med godt mot legger ut på trimtur...og oppdager at jeg nok ikke var så sprek som jeg trodde *lol*