mandag 20. juli 2009

babykort med enkel og morsom brettingPå morgenen i dag hadde jeg en bloggrunde og havnet, som jeg ofte gjør, innom Bibbis kreasjoner. Hun hadde laget ett utrolig kult babykort med herlig bretting som hun hadde funnet på The Craftyblog. Jeg, som egentlig er litt lat av meg, synes denne så overkommelig og enkel ut samtidig som den var veldig kul. Jeg trengte ett babykort også, og da passet det bra å lage ett etter denne malen. Foreldrene er ikke av det sukkersøte slaget, og siden vi bor på Hønefoss tenkte jeg at det passet perfekt med alle hønene på arkene til 3ndy papir. Jeg tror ikke de pleier å besøke bloggen min, så jeg tar sjansen på å legge ut bildene her:)
Jeg ser rammene ble litt rare. Jeg burde sikkert holdt meg til en av dem, men lekte litt med ulike, og tok de som ikke stjal for mye av selve bildet :) Jeg bør nok få laget meg noen egne som ikke ruver så mye, og med navnet mitt på. Det hadde vært digg:)
Ellers har jeg vært og gått/jogget/intervalltrent i skogen i dag. Blåbærene blir mer og mer modne. Beina var tunge som bly etter syklinga i går. Dina var ikke sliten. Hun løp som en gal etter absolutt alt av bevingede vesner :) Kanskje greit jeg ikke tror det finnes engler:)

5 kommentarer:

Nina sa...

Wow, det var jo bare knall stilig :)

gudrun sa...

Å, for et hærlig kort!!
Dette så kjempe morsomt og spennende ut. :)
Tusen takk for at du har brukt "høne"-papiret :) Det gjør meg glad :)

Kristin sa...

Utrolig stilig. Jeg har sette dette brettekortet før, men da var det lagt andre veien. Dette var også utrolig stilig.

bibbi sa...

Så stilig det ble Marit! :) Takk for at du gav meg et vink, så jeg kunne få se din versjon :)

Maria sa...

Dette var råstilig! Elsker sterke farger jeg da *bomba* hehe. Kjempeflink er du!

God sommer!

Klem
Maria q