mandag 13. juli 2009

Gorjuss

Noen dager blir jeg rett og slett ikke fornøyd. uansett hvordan jeg bytter og ordner og fikser så er det noe som er "feil". Farger, oppsett, pynting..for mye - for lite..bare kjenner frustrasjonen øker og lysten til å lage noe avtar. Jeg har hatt det slik med dette kortet. Gult og lilla kan være litt vanskelig. Joda, jeg vet det...Så var den elle lillafargen for blå og den andre for rød og det gule for voldsomt..jeg hullet det gule og la på rødt på trykket..blomstene ble enten for lyse eller mørke ut fra mønsterpapiret...jaja..her er i allefall resultatet..la på litt lilla glitterlim og sprayet over med glimmermist. ...og tenker at nå har jeg bare gått meg fast og det er mest meg selv som ser hvor totlat mislykket dette ble :) Hadde jeg ikke sagt noe hadde dere bare tenkt at dette var ett kort på linje med andre kort i bloggen min :)

Om en times tid drar jeg til fjells. Det er kanskje det jeg trenger nå :)

4 kommentarer:

Linda sa...

Synes at dette var et nydelig kort, så det er nok bare du selv som ser feil med det ;)

Aud sa...

Kortet er jo bare nydelig, da... =0)

Jeg kjenner igjen følelsen av å ikke helt få det til som man ønsker når man begynner med et kort, det kan være en lang prosess noen ganger å komme 'i mål'.
Dette kortet ble lekkert, man er som regel selv sin største kritiker, vet du...

Klem,
Aud

Lambi sa...

Likte dette korte jeg...selv om du selv er missfornøyd...Men kjenner til følelsen! God friske farger og herlig stempelmotiv, oppsettet er også fint! fortsatt god sommer! :)

Norunn sa...

Virkelig nydelig kort! motivet er vakkert....har så lyst på de stemplene selv, må bare grave litt i lommene først:P

Det er ikke noe artig når man trør litt i stampe, men jammen syns jeg du kom meeget godt utav stampen :D