tirsdag 30. juni 2009

Late feriedager:)

I år innledet jeg ferien med en helg på Grønolen ved Beito. Det har blitt en tradisjon med en liten fjelltur i slutten av juni:) Jeg gikk ikke de mest ambisiøse turene i år, men vi koste oss ute i mange timer i perfekt gåvær. Den ene dagen gikk vi langs Bygdin, inn i fagerdalen og tilbake ved Synshorn. Det var rart å se den lave vannstanden ved Bygdin. Sandstrender som lagde månelandskap.

Mandagen etter kom Wenchevenninne på besøk. Vi delte leilighet under lærerskoletiden. Det ble dager med mye kos, rosèvin på verandaen, strand og sol og konsert og opplæring i facebook. Også fikk jeg både klipt og farget håret og shoppet pittelitt.

De siste dagene har jeg bare vært lat. Temperaturen har gjort hengekøya i skyggen til den mest behaglige plassen og tilbringe tiden. Likevel har jeg rukket å ta med Dina til dyrlegen pga en verkebyll på magen, hatt besøk av Tron som har hjulpet meg med trådløst nett og fått servert foccatio og aioli av nabon mens jeg lå i hengekøya:)


Ja..også lagde jeg ett bryllupskort en av dagene :) Ett veldig enkelt ett:) De har spådd skyet vær i dag, så kanskje jeg får laget disse 4 julekorta jeg har pålagt meg selv å lage også hver mnd også :)
3 kommentarer:

Ingunn sa...

Ååh, for et herlig bilde! Den grå himmelen gjør det perfekt.

Norunn sa...

Nydelig fjellbilde, og et vakkert kort!
Nå fikk jeg et par gode tips til bryllupskort...som jeg syns er så vanskelig å lage:S

Åshild sa...

Herlig sommerrapport, Marit :) Fortsett det gode liv, du! Høres helt perfekt ut, spør du meg.

Klem