søndag 22. februar 2009

Kreativ leirskole

I helgen var jeg på kreativ leirskole i Hjartdal sammen med 26 andre stempelgale damer. Det var utrolig koslig. Vi holdt på til langt på natt. Egentlig er det utrolig at jeg rakk å lage 13 kort, så mye jeg skravlet :)

Også er det egnetlig ganske utrolig hvor mye man klarer å få pakket inn i en bil. Ann kristin stilte som sjåfør. HegeT og jeg var passasjerer. Ved siden av eget stempel og overnattingsutstyr hadde jeg med butikkvvarer fra papirplaneten. Det ble så fullt at etter mathandling på notodden måtte vi ta matvarene ut av papirposene og dytte makrellbokser og knekkebrød og brusflasker innimellom alt det andre.

Jeg skal prøve å presentere kortene litt etter kategorier her.

Jeg begynte med oldiser fra art impression. Her bar det meningen at jeg skulle øve med i bruk av promakers, og det ble med mer eller mindre hell. Jeg sliter med å få liv i fargeleggingen med bare tusjene. Litt lettere med lilla enn med grønn :) Fitnessqueen og bursdagsmannen er fra egen samling. Morgenkaffedama har jeg trykket opp fra Ann kristin. Den irrgrønne kartongen på mannekortet er cordinationkartong.Den store slageren på hytteturen var kort med ulike klin og klæsj-metoder. Jeg lagde noen kort med avispapir og gesso, og noen kort med akrylmaling og viftepensel og noen kort med begge deler :) Aller først ble det ett kort hvor jeg har hermet etter meg selv. Deretter ett kort hvor jeg demostrerte hvordan vi kunne lage bakgrunner med viftepensel. utpå natta en gang kjøpte jeg meg en ny stempelplate og jeg ordnet to gessoavispapirbakgrunner til. Den ene bakgrunnen fikk på trykk med det nye treet, og den andre bakgrunnen ble dekorert med viftepensel
Etter å ha søla med rosa og sort akrylmaling etter babykortet hadde jeg plutselig en bakgrunn til. Enda ett tre fra den nye plata mi fikk testet seg.


Innimellom all kortlagingen fant jeg ut at jeg ligger fryktlig dårlig ann i julekortutfordringen. Jeg fikk ett trykk av Tone. to hjerter ble donert av Ann Kristin, og en søt liten snøjente fra whipper snapper fikk pryde det første februarkortet mitt.


Utfordringer kan noen ganger være resultat av andres "ondskap", og noen ganger bare hjelp til å komme videre. Denne helgen ble ett en av utfordringene til ved hjelp av feiltokning av hva som ble sagt over bordet. Resultatet ble at Ann kristin ba meg lage ett dåpskort med ett knall papir i grønnfarger. Det er klart jeg tar en utfordring. Her er Eurekas supersøte giraff og ett grønt nyfødtkort.
Det ble ett babykort til siden etter at vi testet ulike stempelputer på Inas babycollage.


En gang, i løpet av en av nettene, klødde jeg meg i huet og lurte på hvilket stempel. Null stempel sa Ann Kristin. Da ble det gessomaling og blomster og klistremerker i stedet.Til slutt den ondeste av alle onde utfordringer. Delebilde og mønsterark nr 67 sa Hege. det ble ett usedvanlig sukkersøtt ark med nostalgiske roser. og jeg som ikke liker delebilder...*sukk* Kortet ble i allefall så sukkersøtt som jeg forsøkte å få til.


Til alle dere som var med. tusen takk for trivlig tur og en stor takk til Connie og Co som organiserte det hele.. jeg gleder meg allerede til neste gang


3 kommentarer:

Marianne sa...

Woowooowow, så mye du rakk og lage. Hvordan går det ann!! Jeg var på treff fra morgen til kveld på lørdag, og syntes jeg hadde vært flink som kom hjem med 3 1/2 kort:)

Kortene dine er nydelige, hvert eneste ett. Så forseggjorte ned til hver minste detalj. Det er så gøy å se sååå mye forskjellig. Du mestrer virkelig det meste!

Jeg synes du fikser Promarkerene fint jeg. Grønt er et problem. Finnes ikke mange fine, og ikke mange som utfyller hverandre. Et tips kan være å lage skygger med Warm Green 4 eller 5.

Ha en fin ny uke.
Klem Marianne:)

Anne Bente sa...

Tusen takk for en flott helg! Du er helt utrolig både kreativ og produktiv. Jeg er helt imponert over alt du lager og hvor stor variasjon du har.

Jeg er allerede stor fan av det du lager, men etter å ha møtt deg og sett kortene dine i RL så er jeg enda større fan! Takk for flotte tips og hyggelig selskap :-)

Nyten sa...

Kjempeflotte kort du hadde laga, og så mange!!
Linda