tirsdag 2. september 2008

Næmmen

Takket være Ritas kommentar i bloggen min oppdaget jeg plutselig at jeg var kommet med på kreative sider her . Så utrolig gøy. Tusen takk for så koslige ord om kortene mine. Dere skulle bare visst hvordan det varmer :)

Og tusen takk til dere som er så flinke til å legge igjen kommentarer i bloggen min. Jeg besøker dere ofte tilbake og skal bli enda flinkere til å legge igjen spor etter meg. Jeg lover.

Nå om dagen er det ganske travelt. Jeg er øvingslærer for studenter i praksis. Veldig morsomt, men også veldig hektisk. Ved siden av dette har jeg svettet over den stasjonære maskinen min. Den kræsjet i går. Det var så vidt jeg fikk kjørt gjenopprettingen på den. Nå er den oppe og går, men jeg har ikke fått konfiguerert det trådløse nettet. Det er ganske kjedelig for jeg skulle sendt avgårde noen DT-bidrag til hobbyhimmelen i dag. Nå må alt scannes på nytt, lagres over på noe annet og sendes fra en annen maskin. Går fort noen ekstra dager det ..sukk

Men..det er mye hyggelig skjer om dagen også. f.eks krysser jeg fingre for ny bolig til Ann Kristin :) Spesielt fordi den ligger i samme rekkehusrekke som jeg bor:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg krysser også fingre :D
Måtte selvsagt inn på kreative sider å se jeg også, så gøy at du har med ikke bare ett, men to kort! Lekre er de, og enda finere i virkeligheten selvsagt :D
Ann Kristin

aase sa...

Håper du får en ny god nabo da!!

Gøy å være med på kreative sider også ja!!!

Ha en flott dag!! jeg skal lage kort ikveld!!