fredag 6. juni 2008

travle sommerdager

Jeg tror jeg har hatt solabstinenser helt siden i fjor sommer. Når varmen og sola kom denne gangen har jeg virkelig ikke klart å fokusere på noe annet enn å få vært ute og nyte varmen og været. Joda, jeg blir litt slapp av uvante store varmedoser, men det er så deilig. Lune kvelder på verandaen og og mygg som jages bort av røyk fra spiralene.

Det har vært travle dager også. Innspurten på skoleåret er alltid veldig hektisk. Karakterer skal settes og årsprøver rettes. Ved siden av alt dette har elevene gjennomført elevbedrift. Det fører til lange dager for oss voksne i systemet. I går var jeg sensor på en skole i Modum. På søndag kommer det 44 elever fra nederland på besøk. Da blir det besøk til Oslo og Lillehammer og alternative aktiviteter hele uken. Til ære for besøket derfra legger jeg ved bilde av en ku :) Ikke le, det har sin mening det også :)



Forrige helg var det utdrikningslag for en venninne. Det ble veldig hyggelig. Vi danset til Fame på Oslo streetdancesenter, det var orientering med poster og pakkelek og scrapbooking. Så takk for hyggelig lag Kjersti. Du kledde alle de alternative antrekkene, men grei som jeg er skal jeg ikke legge ut bilder her :)

Ønsker alle dere som kikker innom en strålende flott sommerhelg :)

1 kommentar:

Beata Ewa sa...

Ja, det er altfor varmt til å sitte inne og lage kort! Her i huset er produksjonen ikke så stor heller :-)

Kua var flott! Var der à propos alternative aktiviteter? :-)

Nyt varmen, været skal dessverre forandre seg over helgen...

Klem, Beata