søndag 15. juni 2008

Nye header og jeg har blitt tagget

Jeg burde egentlig vært mer effektiv med jobbting i dag, men så ble jeg inspirert av en digiscrapoppgave, lastet ned noen kit og fant ut at jeg omsider fikk lage meg en header..Jeg er ikke helt fornøyd, men den ble mye bedre enn den jeg allerede hadde :)



Siden HegeT har tagget meg har jeg en unskyldning til å utsette matterettepausen enda litt til :)



Her er reglene:"Hver person svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du det videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legger du igjen beskjed i bloggen deres, om at de er blitt tagget og ber de lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar."



1: Hva gjorde du for 10 år siden? Tja, Da hadde jeg jobbet omtrent ett år i skolen og hadde det som plommen i egget i ett leid hus på Helgeshaugen. Jeg hadde fått meg hund og internettoppkobling til min gamle 486 maskin og sommeren var knall.



2: Nevn 5 ting du har/hadde på "gjøre-lista" di idag? Rette ferdig matteårsprøver, sette karakterer i matte, kikke over noen oppgaver i elektrisitet før jeg bestemmer karakakteren i naturfag for noen av elevene, hente Ann Kristin slik at hun får hentet bilen sin etter fest i går. Lufte dina og henge opp en klesvask. Sa jeg at jeg skulle rette ferdig prøvene? Ja, jeg gjorde visst det... *sukk*



3: Snack jeg liker?? Hmm..teller jordbær, oliven og ost :) Eller så er jeg glad i potetgull..



4: Ting jeg vil gjøre som milliardær?? Ojoj..jeg trenger ikke å bli milliardær..men jeg kunne tenke meg å få hyret inn håntverkere og pusset opp leiligheten min akkurat slik jeg vil ha den uten å måtte tenke økonomi, og kjøpt meg en ny sofa og noen nye klær, ett digitalt kamera, en kano, en gps og invitert venner på en skikkelig ferie...deretter hadde jeg virkelig fått meg en god rådgiver og gått i tenkeboksen på hva jeg skulle gjøre med resten...



5: Steder jeg har bodd? Haugsbygd, Gol, Høvik, Tyristrand, Notodden, Helgeshaugen og Tolpinrud



Jeg får tenke litt på hvem som skal få den videre :)

Her er forresten ett nytt kort med stempel fra crafty individuals. Og jeg må investere i ny scanner for dette blir urettferdig mot kortet.



2 kommentarer:

Beate sa...

Wow, så mange flotte kort du lager. Tenk at jeg ikke har vært her før. :)

Og den headeren ble kjempefin!!

Anonym sa...

Gratulerer med ny header!! Synd med scanningen av det kortet, for det ser jo helt nydelig ut :)