mandag 26. mai 2008

paperbagstol

Det er vel ingen stor hemmelighet at stemplene fra paperbag ofte havner blant mine favoritter. Denne stolen er jo så flott. Bakgrunnen på dette er malt med akrylmaling.

Nå har jeg forresten bestilt meg noen puter med distress ink jeg også. Omsider heter det kanskje. Fra før av har jeg bare lekt meg med refillene. Jeg lurer på om jeg noen gang vil få nok stempelputer... jeg har jo ørten stazon puter på ønskelisten også :) *sukk*

Forresten har jeg gitt opp dabbere og gått over til pensler igjen. Dabberne tetter seg jo så lett. Det er mye enklere med pensel, maling og vann. I allefall er det mye mindre frustrerende :)


4 kommentarer:

Gro sa...

Wow - det var skikkelig lekkert!!!

~Kjersti~ sa...

Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen noen ord hos deg. DU lager så mye nydelig, og er et oppkom av ulike teknikker! Du gir med virkelig masse inspirasjon! Ser ofte på kreasjonene dine når jeg er innom Pih, og har mange ganger tenkt at jeg skulle ønske du skulle ha et teknikkurs der. Da melder jeg meg på! Ellers gratulerer med overstått!

Tilbake til rettebunkene!

aase sa...

Sier som deg Marit dabbere er for meget tålmodige sjeler,ikke for meg!!! Jeg skrur av korken og bruker pensel!!!

skikkelig lekkert ble kortet, det inspirerte meg til å ta fra det stemplet, flaut nok har jeg aldri prøvd det engang!!!!

Sian sa...

Brilliant!