søndag 6. januar 2008

venninnehelg og kort med Whipper snapper motiv

Endelig kom snøen. Det har lavet ned og det er skikkelig deilig. Jeg gleder meg til fjelltur neste helg og ser for meg skiturer på hvite vidder og vin foran peisen :)

Denne helgen har vi hatt venninnetreff. Det var kjempehyggelig. Det ble enda senere for de andre enn for meg som kastet inn håndkle ett par timer etter midnatt. jeg har A-mennesketendenser jeg altså. Med vin i kroppen ble det overnatting... mens de andre sov tok rastløsheten min over og venninna mi fikk måkt hele innkjøringen og gårdsplassen sin. Det ble dagens morson. Kjenner det var uvante muskler for jeg er litt støl i ryggen :)

Jeg har bestilt meg briller også. endte opp med ett par som blir ferdig i slutten av neste uke. Jeg fant en innfatning på salg også, så totalbeløpet ble ikke så verst :) 3500, og nye briller får plass på nesa.

Ellers har jeg fått pakke i possten fra hobbyhimmelen. Denne gangen ble det en diger mega craftmate organizer med 84 rom, bladgull i sølv og kobber, bobbinere og sånn labelsak som preger bokstaver og tape i ulike utforminger som hører til :) Det er alltid morsomt med noe nytt. Nå må jeg bare få tid til å lage litt igjen :)

3 kommentarer:

Berit sa...

Heisan!!
Godt nytt år!!!

Du verden for en arbeidslyst tidlig på en søndag - men så rart med det når man legger seg så tidlig ;)
Her er det bra - vært ute på mrogentur i dag, og etterpå sovnet vi på sofa'n... Både jeg og Tira ;)

Har vært fint lite papirarbeid her hos meg siden før jul... men nå har jeg i det minste ryddet en del på rommet mitt - så det burde ligge til rette for litt kreativt snart!
Ha en fin uke - i snøhavet!

Jorunn sa...

Godt nytt år, Marit! Og takk for masse inspirasjon i 2007, jeg skal helt klart besøke bloggen din i 2008 også for du lager så utrolig mange flotte kort!

Jeg er ikke fullt så glad for all snøen som har kommet de siste dagene, men det kan ha noe med at jeg stort sett er avhengig av å ha med barnevogn når jeg skal ut for tiden og her er de ikke akkurat raske med å brøyte/skrape... :s Har ønska meg skitur med Roar og Oliver til helgen da, vi knyter han bare fast til ryggen med MeiTai, og drar i vei :D

Monica sa...

Flotte kort, regner med du synes det er godt å komme igang igjen nå i 2008. Gleder meg til masse spennende på sidene dine.

H