onsdag 2. januar 2008

velkommen 2008

Så er vi allerede i 2008. det er så rart. Det er jo ikke lenge siden vi feiret 1000-årsskifte. Likevel er det 8 år. Dagene raser av gårde og tiden blir borte mellom fingrene. Nytt år og nye muligheter. Jeg er helt sikker på at dette blir ett bra år :)

I dag har jeg vært i byen sammen med Ann kristin. Hun brukte opp deler av ett gavekort på panduro og jeg har kikket på nye briller. Det trenger jeg virkelig. Men uff for en pris. jeg kan tenke meg to par og med mitt syn og sære glass vil det komme på over 7000 kroner. Enda den ene innfatningen er gratis. De reklamerer med billige briller hos specsavers, men når jeg ikke kan bruke standardglassene deres så blir det ikke veldig billig likevel... men de var kule da...

Ikke så lett å bestemme seg når jeg har behov for både ny sofa og nytt kjøkken og en runde hos tannlegen og nye briller :) Det minst lystbetonte bør nok komme først :)

Dagens kort var egentlig ment som ett bidrag til hjerteutfrodringen til ett trykk, men det ble så dårig i scanneren at jeg heller får legge det ut her :) Mye av bakgrunnen og det lille hjertet er laget med luna lightsmaling på transparent. Tekstboblen i sølvtrykk er fra papirloftet og var en julegave fra Ann Kristin. Spenna og metallblomsten er fra panduro.3 kommentarer:

Anne sa...

Ønsker deg et riktig GODT NYTTÅR.Her var det virkelig mange flotte kort og se på og få inspirasjon ifra. Utrolig flotte kort du lager.

Anonym sa...

Riktig godt nyttår!! Og så lekkert valentinekort :)
Du får gjøre som alle damene her nede, kjøpe briller på Harrytur - sparer visstnok noen tusen når de trenger sære glass ;)

Inger Marie sa...

Hei Marit og godt nyttår :)
Nå har jeg kikket rundt i bloggen din.
Utrolig masse flott!!
Har hentet masse inspirasjon her...tusen takk :)
Valentines kortet var utrolig stilig.

Ha en fin søndag!!

Klem fra Inger Marie

PS!! Håper det er greit at jeg linker til siden din.