mandag 5. november 2007

Stakkars Dina.


I hele helgen har dina storpuddel klødd og klødd og slikket og slikket. Jeg fant ett bart område på den ene hasen hennes, og ett annet nedslikket område på fremfoten. Med enkeltmannspakninger og gassbind fikk jeg renset og tørket opp. Hele bikkja ble barbert ned med tanke på om jeg kunne finne flere uhumskheter skjult i krøllene. På morgenen i dag tok jeg henne med til dyrlegen. På hasen var det masse verk under ett skurvete hudområde. Hele såret ble omtrent 10x3 cm stort. Ikke enkelt med slike sår så dyrlegen og dopet henne ned. Det ble satt inn dren under sårskorpen. Det "lille" såret på albuen ble renset opp og fikk på ny forbinding. Minimum tre uker på antibiotika. Nå skal jeg være sykepleier for en liten hund. Det er ikke morsomt å se at de firebeinte har så vondt.
Det øverste bilde er fra Rondane. Tatt for 2-3 uker siden. Det andre bilde er fra en tur til valdresfjellet :)

Jeg har også laget ett grisekort til en kollega som fikk sitt fjerde barn, og omsider en jente, nå i høst :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkars Dina da (ja, selv om det er en hund *fnis*) Får håpe h ikke synes altfor synd på seg selv, og at du fikser sykepleierrollen innimellom alt annet du skal gjøre ;)

Aud sa...

Nå er det lenge siden jeg har besøkt bloggen din, det blir litt lite tid til å surfe så mye på nettet nå som jeg er tilbake i jobb.

Det var mange utrolig fine kort å se! Ikke rart at du blir bedt om å holde kurs!

Håper det har roet seg på jobben din, slik at ikke livet føles så hektisk lengre. :o)
God bedring til Dina !