søndag 9. september 2007

I dag er det strålende høstvær ute. Frokosten ble fortært på verandaen. Likevel har jeg rømt inn igjen for å beundre alt det kule jeg tok med meg fra Hobbyhimmen i går. Maaaange nye ark og noen nye alfabeter og metallrubons og noen stempelputer og snøkrytallrubons med glitter og verdens søteste puddel som sikkert skal pynte noen julekort fraDdina og meg :D Ikke at de ligner så veldig på hverandre men...hehe :)
Det som var ekstra bra er at Ann Kristin ogå kjøpte en haug m stempler jeg har lyst på. Praktisk for meg at venninner kjøper ting jeg liker så jeg kan få trykket opp litt av dem. Bil hadde hun også lånt så min med ødelagt potte fikk være igjen hjemme. Tusen takk Ann Kristin. Du er en engel. Men det vet du vel :)
Vi fikk laget noen kort i går også.
Det nederste kortet her er trykket på acetat og denne er lagt over en alkoholblekkbakgrunn. På baksiden av acetatet har jeg lagt på gullrubons...sånn som ser ut som øyesverte. bare pass på at du bruker overhead til blekkskriver om du skal prøve det samme. ellers vil det neppe feste seg :) samme rubons brukte jeg for å få gull på primablomstene
De to øverste kortene er med stempler fra Magnolia og Gunns papirmølle. Begge er fargelagt med mcp :)


Ingen kommentarer: