søndag 10. juni 2007

Resultater fra treff på Skedsmokorset :)

Sent i natt kom jeg hjem fra mitt første skikkelige treff. En hel dag på Skedsmokorset hvor vi hadde kosa oss med kortlaging, pizza og skravling. Det var så hyggelig å treffe alle dere jeg bare kjente med nick fra forum. Så mange dyktige damer. Ett bord i gangen ble brukt som utstillingsbord og det ble bare fullere og fullere. Så mange ulike teknikker og så mange supre kort. Jeg har blitt inspirert til å lage både blondekort og fargelegge på vellum nå.

Flere stempelplater og litt metallstæsj ble det også. Jeg klarte jo ikke å få bestemt meg for hvilke plater jeg ville ha og endte opp med å kjøpe mange flere enn jeg hadde tenkt. Dessuten ser jeg jo at jeg har lyst på ymse oppbevaringsduppedingser :)

Her er i allefall gårsdagens produksjon.

5 kommentarer:

Nina sa...

Treff er kult!! Har du faktisk aldri vært på noen ordentlige før *sjokkert* Og jeg har vel aldri vært borti å ikke handle mer enn planlagt ;) Kos deg i varmen og nyt snart sommerferien din ;)

Snuppeline sa...

Så flotte kort du lagde på treffet! De var nydelige! Likte spes. hängler-kortet i brunt. JEg beundrer alle som kan lage brune kort, for det klarer ikke jeg. Det er noe med fargen som gjør at det stopper opp for meg.
God sommer!

Norunn sa...

Åhh...nydelige kort igjen Marit!

Kortmanitove sa...

Kjempefine kort Marit. Produktiv som vanlig du vøttø...
Liker veldig godt de brune kortene jeg da...brunt er fint!
Tove

Tone Villtur sa...

Er stadig innom siden din for å få inspirasjon, og her er det masse å ta av!! Har kjøpt et stempel i samme serie som kortet med tenåringsjenta og da er det flott at du har laget et kort som kan gi meg noen idéer.