fredag 8. juni 2007

Nytt format og snart treff på Skedsmokorset

Etter å ha bladd i siste utgivelsen av ett trykk og sett en del i bloggen til Åshild fikk jeg lyst til å forsøke meg på ett langt og smalt format jeg også. Dette er 10x20 cm.

Trykket har jeg byttet til meg. Jeg er ganske sikker på at stemplet er fra Paperbag Studio. Rett meg gjerne om jeg tar feil :) Bakgrunnspapiret er fra Bohemia og blomstene er prima pop-ups. I kantene har jeg svertet med fluid chalk creamy brown. Dameansiktet har også fått på seg litt blekk. Det er noen bånd på kortet, men de er så transparente at de nesten ikke synes på bilde :) Teksten og alt det andre er håndtegnet.

I morgen skal jeg på mitt første kort-treff på Skedsmokorset. Det er litt av en aktivitet i varmen det også :) men etter å ha blitt solbrent etter en lang dag på stranda i dag tror jeg huden min er ganske glad for en innendørsdag nå :) Jeg er litt usikker på hva jeg skal ha med meg så jeg har kuttet til en del ferdige kit som det bare gjenstår å fargelegge, pynte og montere opp. Da får jeg i allefall produsert noe :) Men kjenner jeg meg selv rett blir det ganske mye som fylles opp i bilen av kjekt å ha ting også :)

Ønsker dere alle en riktig god helg i sommervarmen :)2 kommentarer:

Aashild sa...

Knallflott kort, Marit! Moro at du lar deg inspirere *klem*

Kos deg på treff i morra! Skulle gjerne vært der, jeg og, men får kose meg på treff i Tønsberg istedenfor :)

Stempelet er fra Paperbag Studio - helt riktig! Det er et av favorittstemplene mine, faktisk :)

Ha en fin helg, Marit!

Carola sa...

Åh så mycket snyggt du skapat. Tack för inspirationen.

Kramiz