tirsdag 1. mai 2007

Småkort med restepapirbruk


Tusen takk for alle innspill og forslag. I dag har jeg gått løs på restepapir med qk-dies og godt mot i solsteiken på verandaen. Morsomt å jobbe litt med figurene igjen. Mange av de er egentlig ganske fine :) Dessuten hjelper det litt på samvittigheten og lufte dette utstyret litt innimellom også.


Jeg funderte på mosaikk og tøremossing også. (takk for tipset og linken aud) Det er bare det at jeg synes jeg hadde dratt med meg nok utstyr ut allerede. verandabordet fløt over av alt mulig rart allerede. Dessuten bør vel noen ting stå på to-do listen, ikke sant :) Tipper utstyrer fra fiskars får gjøre nytten sin til tørembossingen. Dette settet har snart laget fossilavtrykk i bokhylla mi :) Om jeg ikke husker helt feil har jeg en stilig øyestikker der som kan brukes. Hmmm...


Også skal jeg lage noen flere gi-bort-tags. Det er ganske slunket med tags i esken min nå.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flink du har vært i dag da :) Kjekt å krympe restepapirbunken og øke kortbunken litt samtidig som man får kosa seg i sola ;)
Ha en fortsatt fin uke :D

Maria sa...

WOW så flink du har vært. Skikkelig produktiv også. Hm...ikke dårlig ide å sitte ute i solen og pusle litt. Skal gjøre det snart jeg!

Ha en herlig dag!

Hilsen
Maria