mandag 30. april 2007

rydda i restepapiret...

Nå har jeg fått rydda i alt restepapiret. Det var på tide. Der var det ett salig kaos :) Nå er mønsterpapir i en eske, og små kartongbiter i en annen og store kartongbiter i en tredje. Men hvordan i all verden skal jeg få brukt det? Jeg vil gjerne ha gode forslag og har du bilder hadde jeg vært innmarig glad im du viste de frem til meg. jeg trenger inspirasjon :)

Ellers så står scanner øverst på ønskelisten nå. jeg kikker på de inscannede kortene mine og blir frustrert. ikke at jeg er noen verdensmester altså, men de blir så uskarpe og så dårlig gjengitt. det hjelper noe å jusetere i PS, men likevel...Det hadde vært fint om de fikk en mer rettferdig behandling. er det noen av dere som har en scanner dere vil anbefale?

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Rydding er absolutt å anbefale, og jeg bruker nesten bare rester når jeg scrapper lettersize. Det er jo bare så deilig at det krymper litt i den mappen også :D
Håper du får en fin uke, og at du finner på noe lurt med restene :D

Helle sa...

Du lager jo så mange fine kort, skulle tro at restene ble brukt der? Hmmm nei jeg vet ikke jeg. Håper alt er supert hos deg!

roffe sa...

Hei på deg fra Geithus. Fant deg på NeoWorx....

Aud sa...

Så flink du er som rydder! Har bare tid til å rote, jeg! ;-D

Ser ut som du allerede er flink til å bruke biter av pyntepapir på de fine kortene dine. ;-)

Små kartongbiter blir fine å bruke som 'multi-matting' på kort når man har tørrembosset dem f-eks. i Cuttlebuggen. Se på nederlandsk Inge sine kort, du finner henne i link-lista på bloggen min.