søndag 6. mai 2007

Puddelutfordringen :)


Berit ble ferdig for lenge siden..Helle ble ferdig for litt siden. De siste har kanskje gjemt seg på ubestemt tid :) Det har vært skikkelig artig å se hva dere fikk ut av trykkene. Ekstra gøy var det at den ene lagde ett kort og den andre en LO. begge deler ble kjempebra. Tusen takk for at dere tok utfordringen.
Her blåser det i dag. Ullsokkene har kommet på beina igjen og fingrene er kalde. Helgene går så fort.
På fredag var det middag på Mongolsk restaurant og "Katt på hett blekktak" på Det norske teater. Også fikk jeg vært innom Steffens for første gang. Jeg kjøpte ett bryllups-stempel fra whipper snapper og fylte på med kartong og noen lekre mønsterark. Også ezmount da. Nå skal jeg omsider få montert platene fra Aud :)
I går ble det grilling på verandaen her. Ett kaotisk prosjekt. Jeg skulle helle aske ut av grillen og dermed ramlet beina av. Skruehullene i bunn hadde rustet seg så digre at skrunene hadde null feste.. De holdt seg kun på plass av tettpakket aske i bunnen :) Det var ikke håp for reperasjon. -Og gjestene skulle komme om en halv time! ojojoj. Da ble det fart på oss. Vi durte avgårde og fikk handlet inn ny grill og rakk det nesten før første gjest var i hus :) Etter litt montering med dårlig verktøy ble det fart på grillinga. Ungarske og provencepøler fra frilandsgris kan forresten anbefales. De var skikkelig gode.

Ingen kommentarer: