lørdag 14. april 2007

lite konf.kort, mammabursdag, ny mobil og en date


Jammen flyr dagene fort avgårde. Det er hurtige sceneskift hele tiden. De siste dagene har det både vært vanlig jobb, kveldsundervisning om sosio-emosjonelle vansker, en hyggelig date, innkjøp av både klær og ny mobil, bursdag til mamma, venninnekaffe og lite kortlaging :)

Da jeg var på Austlid i påsken klarte jeg å legge igjen mobil-laderen min og dermed fikk en jeg en god unskyldning til å bytte ut den gamle tlf som nesten ikke holdt sammen lenger. Det ble fra simenes M65 til nokia 5500 sport. Jeg kan ikke helt se at jeg har bruk for alle ekstraduppedingsene men jeg orker ikke å ha tlf som ikke tåler at jeg er ute i variert vær. Jeg har hatt mange tlf som har streika fordi de ble for utette. Så får jeg håpe denne holder mål i allefall. hehe..ikke lett å bytte merke forresten.. Pga tastaturoppsettet blir det ofte punktum mellom ordene i stedet for mellomrom :) Enda bra vennene mine er av det tolerante og humoristiske slaget :)


På torsdag var det date med middag og sånn. Det var veldig hyggelig men nye dater skal være litt hemmelige så det får klare seg med info i denne omgang :)


Det eneste jeg har rukket er ett minikort til konf. Her gjorde jeg alvor av restepapirutfordringen min og endte opp med å bruke noen cm2 tilsammen av restepapiret tenker jeg :D


Ellers har jeg fått stempeltrykk både fra Mixdur, Grete og Imago så jeg har nok av motiver å jobbe med for tiden. Tusen takk kvinner. Dere er kjempesnille.
3 kommentarer:

Helle sa...

Kul mobil da! Gratulerer med den. Jeg hadde jo med meg hele kofferten med ting og tang til å lage kort i påskeferien... og har laget hele.... 0 kort. Jadda. Har ikke åpnet kofferten en gang. Men tanken var god.
Kult med date! Du får oppdatere oss som du synes passer!

Ha en fortsatt fin helg!

Catrine sa...

Kul mobil - grattis!
Og så koselig med date!
Ønsker deg en flott helg! :)

Camilla sa...

Så kult med ny mobil. Er digg å fornye seg litt på den fronten innimellom også. Så spennende det hørtes ut med date da. Følger spent med på oddateringer. Lykke til videre ihvertfall!!!

Ha en flott helg videre:)