onsdag 28. februar 2007

babykort og "småtteri" fra gudrun

Juhuuu..for en dag....For en tid tilbake byttet jeg til meg stempeltrykk og fikk tilsendt to søte gudrunfigurer som sto under enn paraply og teksten venner uansett vær. Dette likte jeg så godt at det kom på MÅ-HA listen min. Kjapt navigerte jeg meg inn på Gudruns side og bestilte stemplene. Det tok tid og jeg purret. ... Det viste seg at Gudrun ikke hadde igjen flere paraplystempler og måtte få tak i det fra en annen butikk. Ssom trøst skulle hun sende med litt småtteri. I dag kom konvolutten. Småtteri er IKKE riktig ord. Jeg fikk med tre stempler ekstra og en hyggelig hilsen. Ett av stemplene er av en søt fyr som holder en stor solsikke. De to andre var ett stempel med blomster og ett lite tekststempel til. Jeg gleder meg til å bruke dem. Tusen takk Gudrun.

Jeg har en venninne som ettterlyste noen jentebabykort. I kveld lagde jeg disse to i kveld. Jeg tipper hun vil falle for det øverste. Det retroarket har hun nemdlig plukket ut til meg. Jeg ble ganske fornøyd med det kortet selv. Det er egentlig super-enkelt. Men likte så godt kombinasjonen av farger og utnyttingen av mønsteret i papiret. Begge er laget med trykk jeg fikk fra stempelgal. Tusen takk Hilde :). Jeg er ganske sikker på at det øverste er fra badanka, den nederste er helt sikkert fra magnolia.

Det gule kortet slet jeg litt med. Synes figuren ble alt for gul i fjeset, men hun er trykket på glossy og det var ikke lett å male pent. Likevel. Det ble frisk og vårlig i allefall.

5 kommentarer:

Helle sa...

Så kule! Det retro-arket var knall. Takk for hilsen i bloggen min, du kan jo ta en titt i scrappe-bloggen også, den er hyppigere oppdatert...

Norunn sa...

Det var virkelig nydelige kort!
Babykortet var superflott, artig og se noe annet enn sarte rosa og blå kort :)

som jeg har sagt før, jeg liker "streken" din!

Lena sa...

Hei Marit!
For noen nydelige barnekort (kanskje jeg må bestille meg noen gudrun - trykk - hehe) Virkelig - de var skikkelig nydelige!
Og hei hei foressten - koselig å se i bloggen din :)

Siv sa...

Å for noen fine kort du har laget. Imponert. Jeg lar meg inspirere av din kreativitet :D

Tone - Villtur sa...

Jeg falt spesielt for det nederste baby-kortet. Det er noe med ansiktet til tross for at du ikke er helt fornøyd med fargen.