onsdag 28. februar 2007

utfordring

Jeg synes det hadde vært så hyggelig med flere kommentarer i bloggen min, derfor har jeg laget en liten utfordring til dere som er innom her.

Legg igjen en kommentar i dette innlegget og i ett av de andre innleggene (altså to kommentarer) innen søndag 4. mars. Husk på at du får med mailadressen din slik at jeg kan klare å spore deg opp om du blir trukket ut.

Den som blir trukket ut får en liten hilsen sammen med stempeltrykk i posten. Trenger du ikke trykk kan du i stedet velge ett kort fra salgsalbumet mitt. (mitt kortalbum, link på høyre side).

14 kommentarer:

aase sa...

Hei, jeg er en av de få som ikke har blogg da!! Ikke skjønner jeg så mye av dette heller!!

Jeg vil gjerne sende deg en liten hilsen jeg vet du!! Håper du får en snørik flott dag!! Regner med at det er like mye snø hos dere som her i Lier!! Du må jo komme på trefff i Lier da Marit!! Her kan man både stemlpe og scrappe, du gjør vel begge deler du!!

Inger-Marie sa...

Har vært å tittet litt rundt i bloggen din og legger igjen spor på oppfordring;) Masse nydelige kort å titte på! Ha en fin dag :)

MARIANNE E. sa...

Ble nysgjerrig jeg vet du -- og fant at det var vel verd å titte innom. Utrolig vakre kort du lager. Ser at du er glad i pb, og jeg synes de er de kjekkeste stemplene jeg har selv. Men ser at jeg har litt å strekke meg etter her ja ......

Anette sa...

Heisann, her var det en blogg til å besøke.
Alltid koselig å stikke innom blogger. :o)

Ha en super dag.

Camilla sa...

Har ikke fått med meg denne bloggen jeg, men her var det masse flotte kort og MYE inspirasjon til kortlaging så jeg må nok titte innom oftere selv om jeg ikke lager så mye kort da.

Synes kortene dine var superfine!!!

Marita sa...

Heisann, bra tiltak med å få litt mere kommentarer i bloggen.

Har kikka litt rundt og du lager noen vanvittig flotte kort! Var ikke klar over at du laget kort jeg.
Ha en fortsatt fin dag!!!!!

ania sa...

Heihei, kikker bare litt innom :)

Kathrine sa...

Visste ikke om bloggen din jeg :)
Skal prøve å kikke innom litt oftere!

Tonje sa...

Heihei Marit. Spennende blogg du har.. Kjekt å lære litt mer om deg:)

Klem TonjeN

Anonym sa...

Hei,jeg har sett gjennom bloggen din og legger fra meg ett spor her.Sitter igjen med mye flott på netthinna mi,kommer gjerne tilbake for å se litt mer og studere de flotte korta dine...og kansje bli mer kjent med deg:)

Hilsen Kjellaug

Siv sa...

Hei. Jeg er enig med deg at det er gøy med komentarer. Dette er nok grunne til at jeg i det siste har hvert lite aktiv på bloggen min. Skal bli flinkere å komenterer andre, og å oppdatere min egen blogg :D

Tone Villtur sa...

Hei Marit!
Jeg bare er og blir imponert! En har skrevet at hun likte "streken" din, det gjør jeg også!! Det er noe gjennomført i alle kortene dine, de er anderledes og veldig kreative. Skal bli morsomt å følge med!
Mvh.
Tone i Villtur

Anonym sa...

hei!
her var det kjempemange fine kort, gleder meg til å følge med videre!

Jorunn

Norunn sa...

Jeg er og titter litt her inne igjen ;)