onsdag 8. august 2012

Kreativ på tampen av ferien:)

På mandag dro HegeT og jeg til Hobbykunst.  HegeT er DT der og skulle levere noe strikkevarer. Jeg skal ikke ha noe sa jeg og minte meg selv på en tannlegetime og ett feriebudsjett som sa kjøpestopp. med tanke på hvor mye morsomt det er i scrappebutikker kan man vel nesten si at jeg klarte meg da jeg endte opp med kun ett sett med Dylusionsstempler og ett sett med akrylmaling. Dere skal bare vite at jeg sto og holdt på pengeboka og snakket med meg selv, for det var ganske mye mer jeg også hadde lyst på:)

I dag kom HegeT på besøk for å leke med bakgrunner og nyanskaffelser. Hun sier fremdeles at disse teknikkene er forbeholdt Art Journaler for hennes del. Jeg har nedtelling på når vi skal se kort fra henne med det samme :D

Jeg tror jeg har laget ca 7 kort med egne bakgrunner i dag. Det gjenstår å sette inn skrivefelt på forsiden og få fotografert i dagslys..men bare vent..de kommer i bloggen:)

Til så lenge viser jeg frem ett oldiskort til:) Stempler er fra art impression  - girlfriends...de begynte med trim..så sofa..og endte opp i badekaret:)


4 kommentarer:

Kjersti sa...

Hva betyr egne bakgrunner?

ellen.fossli sa...

Stilig kort......tjihi ;) Syntes du var superflink med lommeboka på Hobbykunst....ikke lett i den butikken har jeg skjønt ;) Gleder meg til å se bakgrunnene dine <3

Marit sa...

Kjersti...det betyr at jeg ikke bruker mønsterpapir, men at jeg lager bakgrunnspapirer med maling og blekk og spray. Det bir andre effekter og ofte mer tekstur:)

Askepott sa...

Knallstilig kort, Marit. Lekre fargekombinasjoner du har brukt. Misunner disse damene den flotte helaftenene de har hatt. :-)))

Nyt de siste feriedagene!