fredag 23. september 2011

stamping for the weekend
Her er enda ett kort jeg lagde på Totentreffet. Det passet til utfordringen på Stamping for the Weekend" :) Motivet er fra Whipper Snapper. Baby boy har jeg tegnet på frihånd. Tekst og motiv er fargelagt med promarkers.  Mønsterpapirer er fra Poppy design.


Stamping for the Weekend wants Cute card this week. Here is mine. The baby are from Whipper Snapper and i have colored with promarkers.  I have draw the text babyboy. The paper are from Poppy design.

5 kommentarer:

Tuppenshobbyblogg sa...

Skjønnt babykort !

Kjersti ;0)

Askepott sa...

Nydelig babykort, Marit. Det var så stilig med Baby boy - tror jeg må lage noe lignende til den bleiekaka som jeg holder på å dekorere.

Ha ei fin helg!!

Gunn (Merete) sa...

Hei
Dette var virkelig ett utrolig flott kort. Jeg likte fargene og sammensetninga. Og ikke minst likte jeg teksten, den kunne jeg tenkt meg og hatt som stempel og en versjon for jente.. det er ikke noe du kan lage eller...
Ha en fin helg.
Og takk for at du deltar på utfordringen vår hos SFTW.
Gunn:-)

Marit sa...

Tusen takk dere:)

Og Gunn Merte..veldig hyggelig at du synes det var tøft med teksten og at du gjerne vil ha boblebokstavertekster..men de er enkle å tegne altså..bare prøv:) Skal det lages egne stempler med slike er jeg sikker på at andre lager de finere enn meg:) Uansett..igjen..tusen takk :)

Mummylade sa...

This truly is a real cutie! Thank you so much for playing along with our challenge at Stampin for the Weekend and good luck!