onsdag 29. desember 2010

topp ti 2010


Jeg vet ikke helt om jeg har klart å plukke de ti beste, men jeg har i allefall forsøkt å vise ett mangfold av 2010 produksjonen. Kortet over er ett sjeldent kort fra min kant. Collagebilder er printet ut på akvarellpapir. lite stempling. Desto mer lag på lag og pynting:)


Så ble jeg introdusert for porselen av trollsmed. En gammel nettvenninne som bor på Voss. Hun er egentlig sølvsmed men kreative sjeler må ha flere materialer å leke med. I 2010 gikk det mest i porselen og glass tror jeg:) jeg tipset "ett trykk" og lise trollsmed om hverandre og porselen fikk en egen plass i bladet i sommer.


2010 var året Ann Kristin og jeg begynte å arrangere Hønetreff. Det ble tre treff tilsammen. januar, juni og september. Vi fortsetter i år:) Kortet over er ett mer typisk Marit-kort tror jeg.  Hane fra Art Impression og høner fra bilmåleren. Tøff og kul fra Stempelglede.Ganske enkelt kort, men med humor:) Helt i min ånd:)

Jeg liker å leke med teknikker. her er det alkoholblekk og embossing . Kortet er laget etter inspirasjon fra Åshild Blomstene er fra Magnolia og teksten fra Inkadinkado.Jordbær er en utfordring å fargelegge. Særlig med tusj. På dette motivet fra House Mouse og med smak av sommer synes jeg at jeg fikk til jordbærene ganske bra. men ikke spør meg om hvilke farger jeg har brukt. jeg mistet oversikten helt, men er sikker på at jeg brukte minst 7 farger bare på jordbærene:)Ett forholdsvis enkelt kort som jeg synes le råkult i all sin enkelhet. Motivet er digistamp fra Diamond. Det lille ekstra er symaskinsøm og floss som fiskesnøre:)En god kollega gikk av i pensjonistenes rekker i sommer. Jeg ga bort en bok, bokmerke og ett kort. jeg likte roen i disse:)
Det er vel en del som forbinder viftepenselkort med meg. jeg har laget slike i 2010 også:)
Og ikke ett år uten humoroldiser. Disse damene hadde Kari/papirplaneten med til meg på junitreffet. helt perfekte damer:) I ettertid har jeg fått de stamme damene som sitter i stampen også. Art impression for de som måtte lure;)Til sist ett kort jeg lagde til en konkurranse på scrappingforumet. Ikke typisk deg sa Ann Kristin-nabo. hmm... ikke tenkte jeg? men, så vet jeg aldri helt hva som er typisk meg, bortsett fra at jeg lager mange oldiskort kanskje:)

Ellers har året 2010 vært preget av rykk og napp på kortfronten. Jeg koser meg fremdeles med å leke med pairer og stæsj. for lang tid borte fra papirene og rastløsheten kommer. Det har blitt noen kurs i 2010 også. Det er alltid like hyggelig. 2011 ...jeg tror ikke 2011 blir å annerledes:)

Helt til slutt vil jeg ønske alle lesere ett supert nytt år. Tusen takk for alle kommentarer og innspill dere har bidratt med i året som gikk. jeg håper jeg får treffe mange av dere gjennom 2011 også.

Mange nyårsklemmer sendes ut til kortlagevenner:)5 kommentarer:

Kristin sa...

Så utrolig morsomt å se hva du har plukket ut. Imponert over den store variasjonen kombinert med din evne til å bevare din helt egen stil oppi det hele.

Takk for all inspirasjon du har gitt i 2010, gleder meg til videre inspirasjon i 2011.

Og jeg måtte ha med et kort laget på Hønetreff i min topp 10-liste i år også. :)

eba sa...

Det var en herlig kavalkade av ulike teknikker! Mye inspirasjon å finne her! Ønsker deg et like kreativt 2011!!! :)

Åse-May sa...

Knallflotte kort, gleder meg til alt det andre flotte du kommer til å legge ut i bloggen din. Ønsker deg eit Godt nyttår.

Merethe sa...

Flotte kort du har laget.
Godt nytt år.

Aia sa...

Nå har jeg kost meg og kikket rundt på bloggen din! Du lager så flotte kort, helt imponert! Og julekortet jeg fikk av deg var helt skjønt! Tusen takk! :)

"Topp ti" = nydelige!

Ønsker deg en god helg!

Klem fra Kari Marie