fredag 24. desember 2010

God jul :)Julaften er her. Roen har senket seg. Jeg har ikke kommet helt i mål og synes det er greit jeg skal bort de første dagene. Selv om jeg ikke er i mål med alt kjenner jeg roen har senket seg. Det er ikke så farlig med det som står igjen. Noen duker til skal på plass. Noen nisser skal settes ut...men slikt er kos å drive med mens tv'n viser tegnefilmer og gløggen er i koppen:) Kvelden blir feiret hos onkel og tante. Det blir kos.

Litt rart å legge ut det siste kortet i adventstiden også. Med unntak av en dag har jeg lagt ut nye kort hver dag. I romjula skal jeg trekke en vinner blant dere som har lagt igjen kommentarer i adventstiden. Tusen takk til dere:)

Kortet over er ett av de siste jeg laget. Snømannen er fra penny Black og jeg har stemplet med chalk. Roser er laget etter inspirasjon av hegeT som igjen fikk inspirasjon av Aud.

Ønsker dere alle sammen en riktig god jul og sender over klemmer til alle som vil ha:)

7 kommentarer:

Kristin sa...

Nydelig dette kortet også Marit.

Ønsker deg noen fantastiske juledager. Kos deg masse!

Juleklem tilbake!

Renates hjørne sa...

Jeg er innom bloggen din med gjevne mellomrom og du laget mye fint. Dette var ikke noe untak. God jul til deg:)

Tone sa...

Hei Marit - og vel overstått julaften - håper du kosa deg:)

Det siste julekortet er kjempe koselig og de egenlagde blomstene må jeg bare prøve selv også - har laga noen sånne selv også, men de var mye mindre.....jeg får teste litt;)

Ønsker deg nooen deilige og late romjulsdager - nyt livet:)


Varme juleklemmer fra Tone

Åse-May sa...

Knallfine kort du har laget....fortsatt god jul.....:)

Anonym sa...

Hei! Hvorfor vet jeg ikke at du har en hobby-blogg også!? Så spennende da!
Jeg har jo også en hobby-blogg, men jeg har ikke så mye tid til å drive med min hobby lenger, desverre.. http://gonecountryliving.blogspot.com

Anonym sa...

..linket til deg fra Country Living bloggen min, den er ikke så mye besøkt da det ikke er noen oppdateringer der, men jeg ser det er noe aktivitet der innimellom..

Fantastisk dyktig du er altså! I'm blown away! Kurs driver du også? Hvordan får du tid til alt lurer jeg på..!?

Marit sa...

Jeg har kikket på skiletene dine og noe av det andre du har laget kristin. Du er kjempeflink. Morsomt å se at andre pusler med hobbyting også:)

og til alle dere andre..tusen takk for alle hyggelige hilsninger:)