torsdag 30. september 2010

Heldige meg:)Takknemlighet er viktig for meg. Jeg tror at om vi klarer å være takknemlige for alt vi har, og ikke klage over alt vi ikke har. Ja, da får vi ett bedre liv:)

Det er i grunn lett å være takknemlig når man har så mange fine ting i livet som det jeg har. Noe av det jeg er aller mest takknemlig for er alle de flotte menneskene som berører livet mitt. Noen i korte glimt som små dikt og noveller, andre som eviglange, trygge og innholdsrike kapitler.

I løpet av noen få uker har noen disse menneskene som berører livet mitt gitt meg synlige spor. I går fikk jeg roser av en middagsgjest. På Hønetreffet kom Ann Kristin A med ett lys med sopp på. Det hadde hun laget om natta. og hun har forstått at jeg liker å plukke sopp.  På hønetreffet tullet jeg med HegeT og etterlyste kort som var til meg..og jammen kom det også...KristinK hadde sett en veggmelding jeg hadde lagt ut på facebook og lagde en treffende ATC. Sjekk den teksten...det var denne som sto på veggmeldingen:)

Jeg er heldig..og jeg er takknemlig..tusen takk for alt dere gir av dere selv og for at jeg får være en del av deres liv.
2 kommentarer:

Kristin sa...

Og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får lov til å delta på Hønetreffene du arrangerer - for jeg koser meg så utrolig på de :)

Ha en strålende dag Marit *klem*

Monica sa...

Jeg er veldig enig med deg. Det gjelder å holde fokuset der det er viktigst. Og sånne "småting" som du viser i bloggen din, de betyr veldig mye. Jeg er så enig. Ha en veldig fin søndag :)