tirsdag 20. juli 2010

2S4U Kazan's Sketch #57



Dette var en "hat-skisse" Alt som har tyngde opp gjør at jeg får svettetokter og høypuls. Ett hovedemotiv i øvre halvdel...ojojoj....Men det er jo viktig å utfordre seg selv, er det ikke? Jeg fant frem en ubrukt traktor fra Kreative hender og litt rustikt papir og satte i gang.... Mønsterpapir ble byttet fra lyst til mørkt og fra mønstret til ensfarget og til slutt endte jeg opp med mange ferdigkappa alternativer på pulten. Det ble til slutt "mønsterkraft" og ensfarget rødt. Trakroten fikk litt farge med promarkers og jeg flytta rundt på objektene. Det ville bare ikke stemme..

Jaja..jeg limte fast...det stempte fremdeles ikke. Jeg la på bånd..og det ble enda mer topptungt..litt rub-ons kom på...ble bare rotete..Traktoren fikk på glassveske....jeg fargela noen sirkler i ytterkanten i sort for å balansere mer..det ble ikke lekkert...men..jeg skal ha for innsatsen:)



I'm not satisfied  with my card to Kazan's Sketch this week.   I think it's messy and boring :( But, I really challenge myselves :) That's a good thing. Sometimes we had to make something we want to put in the garbage before anyone can dicover our insufficient :) . The tractor are from a norwegian company "Kreative Hender". I have colored with promarkers

1 kommentar:

Åse-May sa...

det blei no eit greit kort, men det var ei vanskelig skisse. Var ikkje heilt deg nei.....:)