søndag 6. juni 2010

En herlig helg med Hønetreff:)


Liten fe fra Motivet. Linda trykte opp denne for meg på grorudtreffet. Nå fikk jeg brukt den sammen med kitet. Tusen takk Linda. Har fargelagt med promarkers


Monokromatisk grønn med nytt stempel fra nelli snellen eller hva de heter? :) Ark fra kitet. Fargelagt med promarkers


Clean and simple med enda helt nytt stempel fra nellie snellen?  Fargelagt med promarkersLag blomsten selv. Motiv fra Magnolia. Fargelagt med promarkers


Tre småkort i serie. Scanningen  her ble ikke særlig bra. Disse ble egentlig veldig søte:) de har søm rundt kanter og sommerfuglen er punchet ut med Martha Stewart punch

Utfordring fra papirplanetKari, hun hadde med ett rykende ferskt motiv fra Art Impression. Har forsøkt meg på distressmaling igjen. det var lenge siden så her trengs mer øving:)

Herrekort/humorkort m høner:) Tøff og kul tekst er fra stempelglede. Hønene fra bildmåleren. Jeg ble i godt humør da jeg lagde dette kortet. også er det en utfordring fra Toneko å bruke tøff og kul stemplet. Fargelagt med promarkers


Herrekort uten blomster. Grid er perfekt til herrekort. Stemplene er fra bilplata til northstar stamp.

Motivutfordring fra BeritR. jeg har fargelagt med promarker..

hmmm..har dere forresten lagt merke til høner og ugler rundt omkring på mange kort? På hønetreff gir slike detaljer ekstra lodd i potten :)
Skal jeg sitte inne i dette været tenkte jeg på fredag da sola virkelig viste seg frem. Det var bikinivær på verandaen. Kroppen kunne virkelig fått store soldoser. Likevel..hønetreffet kalte. Det hadde ikke akkurat tatt seg ut om arrangørene avlyste ett papirtreff pga fint vær:) Nabo og medarrangør Ann Kristin og jeg pakket bilene fulle av butikkvarer og prøvde å få i oss litt mat. KristinL nærmet seg helgens lokaler i så stort fart at hun kom før oss, bare for å oppdage at nøkkelen ikke var der den skulle. Heldigvis gikk det raskt å få hjelp slik at vi kunne begynne å rigge bord og legge ut butikkvarer.

Vi ble i underkant av 20 stk på treff. En herlig blanding av nybegynnere og etablerte, folk fra ulike forum og fra lokalmiljøet. Det ble produsert, skravlet og hønevitsene haglet.. Det er utrolig hva som blir morsomt når man begynner å bli sliten:)

Tusen takk til alle som bidro med seg selv i helgen. En ekstra takk til begge Kari'ene på henholdsvis papirplaneten og northstar stamp som stilte med butikkvarer. En gedigen klem går også til dere som hjalp til med rigging og rydding:) Med god hjelp og så mye positivitet gjennom hele helgen er det bare kos å arrangere treff.


9 kommentarer:

Malin a.k.a. Boop sa...

Åh så mange fine kort! Du er råflink! Ser ut som dere hadde det supert på hønetreff :))

Hilde sa...

Hørest ut som dere har hatt et flott treff! og jeg får nok et referat når Berit kommer innom butikken tenker jeg!

Ha en fin uke Marit!

Åse-May sa...

Superknallfine kort....å så mange du fikk laget....:):)

Anonym sa...

Takk til deg for en super helg. Blir garantert med neste gang også, også på oppryddingen :)

Hilsen
Ann Kristin (førstereis)

Irene sa...

Så mange flotte kort du har laget!! Ikke umulig jeg kommer til å lifte noen av dem. Strever med å bryte med "min stil", prøve noe annet/variere.

Synd det hønetreffet er så langt unna her jeg bor.

Grethebella sa...

Ja det må jeg si, for en produksjon!! Den kua er bare såååå søt.
Jeg har spart utfordringen til neste gang.. hihi. Bare vent :)))))

Høres ut som om dere har hatt et supert treff igjen.

Klem Grethe

Janne sa...

Så mange flotte og varierte kort ☺

Dot sa...

Her er det da bare at ta en samlet kommentar og si`: kult morsomt og flot.
Liker især dit kort med Tilda, kortet med hanen, kortene med jympa damerne... ja faktisk alle.
klem Dorte

Monica sa...

Så utrolig mange fine kort du lagde, veldig inspirerende :) Og treffet høres jammen koselig ut *fnis* :)