lørdag 9. januar 2010

Lilla gris


Det har vært stille fra meg etter nyttår. Det går i jobb og trening og tining av frosne vannrør.  Åååå, som jeg er lei av vann som fryser. Det er så genialt her jeg bor. Kjellerløs og med vannrør som går under kjøkkenbenken og nær bakken. Kaldtvannet har fått varmekabel før min tid i denne boligen. Men, røret fra bereder og opp til andre etg...det fryser i ett sett her. og jeg sitter og varmer og varmer og varmer røret så nærme inngangen til under kjøkkenbenken som mulig. 1 time første gang det førs, 2 timer holdt jeg på gang nr 2. Da blir det kanskje 3 timer denne gangen.

Sukk..tror kanskje det blir rørlegger jeg. har ikke de slike elektriske duppeditter de kan sette på rørene for å få tint dem?

Har fått montert ett kort med skogstokiga motiv. Veldig søt gris. igjen:D

6 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅ kjempemorsomt kort Marit,flott alså!!! Ha en fin helg, Klem fra Hilde

Bjørg sa...

Stakkars deg.... Skaff en rørlegger og bruk tida di på å lage kort. Der er du kjempegod.Dette kortet er jo bare så morsomt. Ha en fin og kreativ helg.

Nina sa...

Knall stilig kort!!

Kristin sa...

Huff, høres ikke noe ålreit ut med disse rørene. Det er mulig å få kjøpt en type varmekabler til rør som kan monteres utenpå. Kanskje det er en ide?

Forøvri er jeg veldig glad for å se at du tar vare på lilla griser også, ikke bare ugler!

Lambi sa...

Næææmen for en kjempe skjønn gris da!Ser klanskje litt trist ut i blikket men han var helt nyyydelig! Flott med bare lilla tone på kortet! OGså elsker jeg de retro blomstene og granbar punchen. De er bare sååå fine!!! <3 Ønsker deg en fortsatt god helg! Klem

janniche sa...

haha dette var flott og morsomt!
klem