torsdag 5. november 2009

Tre julekort og snart søftelandtreff

Innimellom maling og henting av møbler og jobb og jobb og betente øyer har jeg jammen klart å lage noen julekort også :) Alle jeg har laget den siste tiden har på mystisk vis forsvunnet ut av kortboksen min, så nå må det storproduksjon til.

Det passer bra at jeg skal på Søftelandtreff i helgen nå da:)  Verdens kuleste nabo har lånt en av tidenes kuleste biler, så i morgen trosser vi snø over Hemsedalsfjellet og suser avgårde i en splitter ny BMW x1 , -og den har knapt kommet på markedet ...så det blir stas:)

Når det gjelder møbler og oppussing og slikt..jeg skal ta bilder..jeg må bare få ryddet opp først:)

6 kommentarer:

Grethebella sa...

SÅ flotte kort du har laget igjen. Liker godt grønne julekort nå har jeg funnet ut. Det blå øverste er jo også nydelig, herlig trykk.
Kos deg på treff, misunnelig på både det og bilen dere skal kjøre. Hils nabo'n da :)
Sees neste helg!

Jannhild sa...

Hei på deg, Marit!

Sååååå kos å få hilse på deg!! Bare så synd at det var når du skulle gå!! Jeg prøvde å se etter deg, men flau som jeg er, satt jeg mest på stolen min :) Men jeg hadde av en eller annen grunn sett deg for meg med lyst hår....Jeg ser jo på bilde at du har mørkt hår, og aldeles ikke lyst.... Ikke fikk jeg med meg at det var du som skulle ha promaker visning på scenen...da hadde jeg gått opp tror jeg!!! Jaja, håper du kan få sjansen igjen en annen gang!! Kanskje på Ski-treffet i mars hvis du skal der?
Go'klem fra Jannhild

Astrid sa...

Kjempefine julekort!!
Det øverste gav meg skikkelig vinterstemning med all den nydelige blåfargen på.
Og så flott som du har fargelagt motivene dine også.

Klem,
Astrid

elin sa...

Kjempeherlige julekort!!
Ha en fin dag.

Ulle sa...

Vilka härliga kort!

Katrine sa...

Lekre kort og nydelige farger du har brukt!! Trykkene er jo også så søte!