lørdag 10. oktober 2009

verdens søteste flodhest


Det er noen stempler som bare er så søte at de kryper inn i samlingen din nesten uten at du vet om det:) Denne magnoliaflodhesten kom til meg med posten fra Sogndal. Egentlig hadde jeg planer om å bruke han på ett babyguttekort, men så så jeg at det var sløyfe på hodet mens jeg fargela og da ble det ett bursdagskort i stedet. Kanskje litt uvante farger på denne typen kort, men jeg hadde igjen kit fra vintagekurset på Papirplaneten og i latskapens navn ble det slik denne gangen :)

Kortet ble ikke boende lenger hos meg enn noen timer heller. Grethe venninne kom innom på snarvisitt i går og gikk amok i kort-esken min. Hun falt også for denne flodhesten:)
Ellers suser dagene avgårde. Høsten gir nattefrost og denne helgen bør nok brukes til å kaste sommerblomster og rydde ute. Jeg er øvingslærer for flinke studenter i praksis om dagen. Det er intenst, hyggelig og morsomt. -Også har jeg blitt råforkjøla. Det siste er skikkelig fælt siden det har blitt treningsavbrekk noen dager. Utrolig hvor raskt man kommer inn i det her med en dag uten trening er en dag uten mening...sånn nesten i allefall ;)

Jeg har forresten bestemt meg for å male vegger i 1 etg...altså stue og gang..Jeg tror det blir eggehvit...Det er det jeg har i 2. etg. Men jeg lurer på hva jeg skal gjøre med den slitte og lakkerte furutrappa mi...Hmmm..noen forslag? Det er på tide å bytte ut sofaen min også. Den har jeg hatt i 22 år og da har den kanskje gjort nytta si? :) Finn er en bra plass for skattejakt :)

3 kommentarer:

Nina sa...

Åhhh, flodhesten er bare super søt da ♥♥♥ Og resten av kortet er også bare lekkert!

ullpurka sa...

Himmel så søt den flodhesten var da. Kanksje det må bli en slik en liten sak på meg og?
Nydelig kort du har laget med lille Flode i alle fall. Klem

Daniel Askeland sa...

Flott kort du har laget, artig flodhest! ;P

dan!el