søndag 18. oktober 2009

Lilla ugle

Jeg har vært på Skotselvtreffet i helgen. Superhyggelig. -Og for meg ble det også lille-ugle-treffet i løpet av lørdagsnatta en gang:)

Hvorfor det? Joda, helt internt, men det handlet om en utfordring med 5 bånd, 4 mønsterark, tre kartonger, 2 tags og en blomst. Det er kanskje ikke så vanskelig å forstå at dette er i overkant mye å putte på ett kort. Men i overkant mye betyr såklart ikke umulig. Det betyr heller ikke at det ikke er plass til mer. Feks en ugle som ligger der fordi den ikke hadde rett størrelse til det kortet jeg hadde tenkt å bruke det på. Dessuten trengte jeg en unskyldning til å shoppe. Jeg hadde ikke lilla blomster f.eks. også fant jeg jo noen små lilla plastikkhjerter. Kaffeplata tok jeg med fra hjemmebutikken i tilfelle jeg skulle finne ut at den måtte i min egen samling.

Det er helt utrolig hva som kan bli ustyrtlig morsomt midt på natta :) Og for å ha sagt det. Jeg la ikke sjela mi i dette kaffekortet. :)
Kortet under her er kortet hvor jeg fant ut at jeg skulle bruke uglechipboarden først. Det passet bra med lilla, så jeg kjøpte meg lilla embossingpulver også. Jeg ser at scanningen har gjort kartongen rødlilla, men den er ikke det altså.  Bakgrunnen er laget med mosaikk. og mikroperler.Resten av natta ble også preget av ugler. Jeg måtte låne penger av Ann Kristin slik at jeg fikk kjøpt meg en uglepunch . Både mine , og bordnabon min sine kort, fikk på seg ugler resten av natta.

Tusen takk for superhyggelig treff til alle dere som var med.

3 kommentarer:

Kristin sa...

Lilla ugler skal man slett ikke spøke med, gleder meg allerede til neste gang vi skal le mer av dette!

Utrolig hyggelig å bli kjent med deg og inspirert av deg!

toneal sa...

Syns kaffekortet ditt ble stilig jeg:):)

Grethebella sa...

Lilla ugler ja, det skal man ikke kimse av. Humrer godt nå når jeg ser kortet ditt igjen. Helt herlig!

Takk for all inspirasjon du ga meg som ikke hadde laget kort før.

Sees snart håper jeg :)