onsdag 14. oktober 2009

boblemannen


Denne karen fant jeg på en plate med mange oldis-stempler inne på Papirplaneten.  Litt annen strek enn oldisene fra art impression, men like fult helt herlig :) -også  fant jeg dette bilarket da...Egentlig var planen å bruke det på ett babykort, men endte det der? neida...


Jeg er fremdeles skikkelig forkjøla. Klokka er over midnatt og jeg er trøtt som en strømpe. Senga er ingen god plass når nedsyltinga er intens. Med en gang horisontalen inntas, kommer hostekulene. Åååhhh...jeg er så lei, og synes helt klart indelig synd på meg selv. Skulle nesten tro jeg er mann når jeg blir sjuk. ;) Uansett..god natt til alle :)Smittefrie drømmer sendes ut i nattmørket.

4 kommentarer:

Berit sa...

God bedring!!
Flott boblemann!!

Nattakos fra ho som egentlig er trøtt men .... sove er for pyser..

Gro sa...

Jeg føler med deg! jeg er også forkjøla, men hoster heldigvis ikke.
Dette stempelet er jo helt herlig. Prøvde å finne det hos Papirplaneten, men hadde ikke hellet med meg. Hva heter produsenten?
Jeg er også svak for oldiser, og du har jo mange flotte oldiskort.
Klem fra Gro

Marit sa...

gro...send en mail til Kari og spør etter den oldisplata jeg har :)Det er ikke sikkert den ligger i nettbutikken, men jeg så den i fysisk butikk da jeg var der for ett par uker siden. Det er flere herlige motiver på den. bl. annet en dame i badekar, ei med hatt og en fyr med fjernkontroll i en stol og noen tekster.

Iren sa...

Gu kor stilig kort og motiv Marit :)