onsdag 17. juni 2009

mannekort
To enkle mannfolk-kort til i kveld:) Jeg savner ofte reale mannfolkmotiv i stempler. Papirplaneten hadde disse motivene fra art impression i butikken og lykkelige meg endte opp med begge variantene. (+ han snekkern i forrige innlegg) :) Teksten er fra northstarstamp.
Jeg veit ikke helt hvorfor, men jeg har virkelig problemer med å stæsje opp mannekorta. Jeg klarer ikke å putte på bling og blomster. Knapper passer så mye bedre :) Jeg tror jeg må ønske meg noe mer maskulin pynt....Tim Holtz har jo noen tannhjul og noen visere...kanskje det må inn på handlelista mi :)

3 kommentarer:

Hanne sa...

Nok et stilig kort til en mann!!!!

Vedr. malingen du spurte om. Jeg har kjøpt noen bokser som jeg bruker til kredittkortteknikken. Synes den fungerer veldig godt til det. Blir et matt, dekkende resultat.

Liv Torunns hobbykrok sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min...Dulager også masse kjempefint, de to siste korta er jo bare supre. Jeg er enig med deg at det er vanskelig med pynt på manne-korta.. Selv har jeg brukt en del brads som ser ut som skruer.Håper det er greit at jeg linker deg inn på bloggen min...

Norunn sa...

Hi hi hi....stilig!! Den der jegeren tror jeg kanskje jeg må se om ikke vil passe fint hos meg også!!