lørdag 9. mai 2009

stempeltreff hos HegeT

I går var marianne og jeg hos HegeT og hobbylerte. For en gangs skyld drasset jeg ikke med meg halve hobbyrommet, men laget ferdig noen kit før jeg dro. Fem kort ble halvferdige. På morran i dag fikk jeg lagt på noe ekstra pynt. Hehe...er det forresten bare meg som kjører på med lass med blomster på kort jeg er misfornøyd med? Det hjelper i allefall litt. Jeg har vært mer fornøyd med kort jeg har laget, enn de som ble produsert i vaffel og sprite zero-rus i går altså :D Jeg vil forresten ha sånn isbitmaskin på kjøleskapet mitt jeg også.


Motivene denne gangen, bortsett fra babykortet som har motiv fra high hopes, kommer fra en cd med digistempler. og ære-være promarkes sammen med blekkskriverutskrifter. Det fungerer i motsetning til blekkskriver og distressmaling :)

5 kommentarer:

Beata Ewa sa...

Stilige kort!! Og for en produksjon - det er alltid så inspirerende med treff :-)

Ha en fortsatt god helg!

Lisa Marlene sa...

Disse digi-stamps'ene du bruker er bare helt herlige!
Er det mulig å spørre hvor du finner de? *blafrer pent med vippene*
Supert å kunne skrive de ut med farger, spesielt når man skal lage kort i full fart. Gøyale var de i alle fall!

Marit sa...

Lisa marlene..jeg husker ikke hvor jeg kjøpte dem en gang jeg..det var noe med diamond ett eller annet...og de er ikke skrevet ut i farger altså..jeg har fargelagt med promarkers...men forskjellen med promarkers kontra distressmaling er at proomarkers ikke løser opp printerblekket slik vann gjør :)

Lisa Marlene sa...

Takk for oppklaring, Marit! Lekre var de i alle fall!

Norunn sa...

wow, for en produksjon! Flotte ble de også!
Den cd´en ja...mon tro om ikke jeg skal prøve meg på den jeg også.