onsdag 20. mai 2009

kort til Artsy :)


Denne gangen hadde Anne Bente laget en gjesteutfordring til artsybloggen. Oppgaven var å bruke bladgull. Jeg trykte ett tre fra Atumn leaves på en transpararent og limte det opp på ett limark. Deretter la jeg på bladgull på baksiden av motivet. Jeg la også på bladgull i kanten av motivet. med så mye gull og glitter blir scanninga fryktelig feil, men ta på glitterbrillene for her skimrer det:)

Og en liten utfordring til dere alle. Kom å bli med. Utfordringen står i 14 dager. Vi ønsker virkelig å se flere bidrag. Det hadde vært så fint om flere turte å utfordre seg selv med å lage noe litt mer artsy innimellom. Og, det er ikke noe hokus-pokus. Lag bakgrunner selv..ta på litt bladgull..lek deg. :)


Noen bladgulltips for dere som ikke har brukt det før:
Bladgull får dere tak i, i poser med flak i mange ulike fargekombinasjoner, eller som mer ensfargede flak "montert" på ark.
Dere kan feste bladgull med vanlig lim. F.eks ved å legge på lim flekkvis eller i hjørner eller på detaljer på trykk/motiver. Kost bort overfladig bladgull. (dette kan brukes om igjen) Dere kan bruke en limstempelpute og stemple motiv hvor dere legger på bladgull på hele motivet. Dette er stilig på brushstrokestempler.
Håper jeg ser ditt kort på artsybloggen :)

Ingen kommentarer: