lørdag 7. mars 2009

Øver seg på promarkersDet er så deilig med en planløs helg. Bare sove til jeg våkner av meg selv, spise en langsom frokost med radio og nystekte rundtstykker og å få tid til å få rydda litt. Det siste er det virkelig behov for :) Stua mi ser bombet ut etter at jeg har flytta nesten alle hobbysakene ned og rundt spisestuebordet. Det bare brer seg utover på en eller annen merklig måte :)
Oldiskortet denne angen ble egentlig laget mens jeg var og hadde kurs på papirplaneten i Sogndal. Badedama måtte jeg ha sa Kari. Jeg er kjent for å være en ivrig badekardame og har jo puddel :D hehe... Dama er ett av de nye stemplene fra Stampavie. blomsterjenta er fra Rachelle Anne Miller og har på seg fryktelig mye glitter, Magnoliajenta kjenner sikkert de fleste igjen..og den skjønne dragen er fra Eureka. Norske tekster er fra kreativ hobby og engelsk tekst er fra Inkadinkado. Som overskriften forteller er alt fargelagt med promarkers denne gangen.

2 kommentarer:

Miip sa...

Imponerende!! Er så misunnelig på alle som får til å fargelegge så flott :) Kjempefine kort, likte veldig godt det med dragen. Ha en fortsatt fin helg :) Helen

Kjellaug sa...

Her var det mye flott,falt veldig for det øverste her,kult og delikat kort på samme tid.