søndag 4. januar 2009

VinterstemningDet har vært fryktelig kaldt de siste dagene.Eller fryktelig og fryktelig..uvant kaldt er kanskje ett mer riktig ord:)


De øverste bildene er fra mine barndoms trakter. ikke at de er så langt unna, men de er fra jordene og skogen nedenfor gården til foreldrene mine. Her fant jeg igjen det gamle klatretreet mitt. En krokete gammel bjørk. Den var ikke blitt mindre krokete siden sist jeg så den :) Dina løp og løp. Har jeg en dårlig dag hjelper det godt å ta del i hennes livsglede. Vi fant en pinne og noen dyrespor og verden var veldig spennende.


På nyttårdagen var Ann Kristin og Mari, Dina og meg på Røsholmstranda. Det er så nydelig der om vinteren. Isen er som ett speil og lav vintersol gjør alt veldig vakkert. Dina storkoste seg når hun kunne løpe etter pinner. Mari synes det ble i kaldeste laget og ville helst hjem :) Men, det er veldig moro og se hvor trygg 4-åringen har blitt på Dina. I starten var hun aboslutt best på avstand, men nå er det meste spennende. I allefall så lenge Dina ikke skal ta kosedyrene ::)

1 kommentar:

Anette sa...

Så flotte bilder du har tatt. :o)