torsdag 1. januar 2009

godt nytt år :)

Hilde, stempelgal, la ut en utfordring om å plukke opp noen av favorittene fra 2008. Siden jeg har hatt datamaskinkræsj har jeg ikke fått tilgang til alle gamle bilder ennå, men jeg skal se om jeg finner noen av favorittene mine :)


Aller først ett babykort jeg lagde til sukkersøtutfordringen. her brukte jeg mye rart og tror det kan være lurt å klikke på bildet slik at det blir større om du vil se detaljene :)


Jeg har også laget noen kort imed klin-og-klæsj i år. Mye av teknikkene hentet jeg på ett kurs Gudrun og Lene hadde på happy Hobby på Gjøvik. Her har jeg lekt med gessomaling, gråpapir, frysetape, stempler, avispapir mm. Veldig artig. jeg vet ikke om dette kortet er det beste jeg har laget med teknikken, men det vakte i allefall oppsikt i bryllupet det ble brukt :)

Jeg er ikke så god til å hoppe på andre papirprosjekter enn kort i vanlige kort-formater. jeg vet liksom ikke helt hva de skal brukes til. Støvsamlere tenker jeg. men så fikk jeg ånden over meg og fikk lyst til å gi Kari en liten ekstra oppmerksomhet. Det ble ett pyramidekort med en liten trekkspillbok i bunnen. Det er jo supermorsomt å jobbe med, så jeg burde helt klart gjøre flere slike ting :)


Nytt i år er også alle utfordringsbloggene som har blitt bedre kjent for oss nordboere. Det har tom kommet en del norske varianter i løpet av det siste året :) I sommer slang jeg meg med på flere. Oppsettene mine er ganske like, så det var skikkelig bra at jeg fikk utfordret meg selv med noe helt annet. Jeg husker ikke hvor denne skissen er fra, men sommerfuglene er i allefall fra Penny Black :)

En av de norske utfordringsbloggene som dukket opp på tampen av året var artsy-bloggen. jeg liker de artsy kortene så innmarig godt, men er ikke så god til å lage dem. En sliki blogg utfordret meg til å plukke frem det grusefine stemplet fra hyla og lage nor artsy...Jeg synes jeg fikk det til ganske bra også :) Bakgrunnen er med stazon og maskeringer og litt sånn forskjellige :)Magnolia er ikke kjent for å ha verdens beste service, så mange i stempelverden leita etter nye tegnere de kunne forelske seg i. Rachelle Anne Miller ble en av årets slagere. Jeg falt for flere av motivene og spesielt disse uglene :)

Noen herrekort må også lages. Her er ett jeg lagde som DT-kort for Hobbyhimmelen. Jeg likte godt resultatet her. 2008 ble også året jeg avsluttet å være dt for hobbyhimmelen.Til slutt kommer to kort med teknikker som ble nye for meg i 2008. Det ene har jeg lekt meg med en vifteformet pensel og det andre er ett gnikk og sprutkort :)


5 kommentarer:

HEIMLAGA sa...

Heilt fantastiske kort :D det øverste er til å smelte av, det nederste er megakreativt, og artsy kortet er knallstilig!!! Du har så mye stiler. Du imponerer meg :D Godt nytt år! love*vyanmica

Norunn sa...

Sukk! så masse utrolig nydelig! Jeg virkelig storliker stilen din!

Godt nytt år til deg Marit!:)

Anonym sa...

Jeg bare bøyer meg i støvet! Du tryller fram det ene kortet lekrere enn det andre!!!

fashion jewelry sa...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks

technology sa...

balenciaga handbag
balenciaga handbags
balenciaga
balenciaga bags